2.ekrana(monitöre) bazen görüntü geliyor bazen gelmiyor
Selam, yan ekranım bazen açılıyor, açıldıktan sonra sorun yok ancak bazen açılmıyor fiziksel olarak ekranın güç tuşuna bastığımda tepki vermiyor sürekli yanıp sönüyor sadece. Eski bir ekran Samsung SyncMaster serisinden hiçbir sorunu yok ekrana görüntü geldiğinde, tek sorunu ekranın açılmaması, nedenini hiçbir şekilde çözemedim bilgili birisi destek verirse Discord üzerinden paylaşım yapıp tüm bilgileri aktarım sağlarım ve çözüme ulaşırsa karşılığını veririm. Bu konuyu yazarken yaklaşık 2 saattir kapalı olan ekrana görüntü geldi. Nedenini hiçbir şekilde anlayamıyorum. Yardımcı olabilecekler varsa daha detaylı yazabilirim sistem donanım kablo ETC. Yeni ekran da alabilirim o da sorun değil ama ekranda değil de kasa da sorun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kablolar ve dönüştürücüleri 2 kez değiştirdim yani sorun onlarda olamaz, benim amacım şuan sorunu anlamak boşu boşuna başka ekran almak istemiyorum. Ekran görseli bu şekilde soldaki ekranın güç tuşu mavi olarak gözüken yer fiziksek olarak çalışmıyor ona bastığımda hiç bir tepki vermiyor ekran.
Ekran kartına yük bindiğinde sesi sürekli kapatıp açıyor(sanırım)
RAMddr4 corsair 16 gb 1499mhz 15clSSD
240gb ssd,
2tb harddisk
1tb m2
Ekran kartı asus gaming edition nvidia Geforce gtx 1080
AnakartAsustek Z170-A
İşlemciİntel Core i7 6700K
Selam, ekran kartına yük bindiğinde sesi sürekli kapatıp açıyor PC ve tüm ses driverları sanki silinmiş gibi gösteriyor. BIOS yeni güncellendi, format yeni atıldı. Termal macunlar yenilendi kasa yeni temizlendi. Hiçbir sorunu yok her şeyi açıyor çalıştırıyor. Aygıt yöneticisinde neredeyse her şey yeniden silinip güncellendi. Driverboster ile sonradan kontrol edildi. Windows tam sürüm güncel halde. Virüs programı yok. Ekran kartına yük bindiğinde örnek veriyorum BDO'da çok kalabalık alanda(normal alanda olmuyor çünkü) veya WoW da RAID veya Dg'da veya PUBG'de birçok kişinin olduğu zaman vb. durumlarda ekran kartı yük binince(ben öyle olduğunu düşünüyorum) sağ alttaki ses gösterge paneli kırmızı oluyor tüm driverlar silinmiş gibi gözüküyor ve tıkladığımda sorun gider diyor onu yaparken de ses aniden geliyor veya geri gidiyor gibi durumlar olduğu için çözümü bulamıyor ve bütün ses driverlarını önüme koyuyor saçma sapan devre dışı olanlar dahil. Ekran kartı olduğunu şuradan anladım heavyload ile işlemciye yüklendiğimde hiç yapmadı bazı testlerde de diğer aygıtlar yapmadı ancak FurMark ile ekran kartına yüklendiğim an çat diye ses gidiyor geliyor sürekli. Teknik bilen veya bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin umarım birileri görür yapmadığım şey denemediğim şey kalmadı hiçbir şekilde çözemiyorum.
bu resim sürekli normale dönüp bu hali alıyor.
80 Asas Full Skill/Pus Usko
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 414 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu