Selam, yan ekranım bazen açılıyor, açıldıktan sonra sorun yok ancak bazen açılmıyor fiziksel olarak ekranın güç tuşuna bastığımda tepki vermiyor sürekli yanıp sönüyor sadece. Eski bir ekran Samsung SyncMaster serisinden hiçbir sorunu yok ekrana görüntü geldiğinde, tek sorunu ekranın açılmaması, nedenini hiçbir şekilde çözemedim bilgili birisi destek verirse Discord üzerinden paylaşım yapıp tüm bilgileri aktarım sağlarım ve çözüme ulaşırsa karşılığını veririm. Bu konuyu yazarken yaklaşık 2 saattir kapalı olan ekrana görüntü geldi. Nedenini hiçbir şekilde anlayamıyorum. Yardımcı olabilecekler varsa daha detaylı yazabilirim sistem donanım kablo ETC. Yeni ekran da alabilirim o da sorun değil ama ekranda değil de kasa da sorun olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kablolar ve dönüştürücüleri 2 kez değiştirdim yani sorun onlarda olamaz, benim amacım şuan sorunu anlamak boşu boşuna başka ekran almak istemiyorum. Ekran görseli bu şekilde soldaki ekranın güç tuşu mavi olarak gözüken yer fiziksek olarak çalışmıyor ona bastığımda hiç bir tepki vermiyor ekran. ![]() |
Bildirim