Citizen AW5005-12X Hakkında
Merhabalar,
Citizen AW5005-12X satın aldım yurtdışından, yarın geliyor. Eco-Drive teknolojili quartz bir saat.
Dış görünüşü çok hoşuma gittiği için aldım ama Citizen çok bilinen popüler bir marka olmasına rağmen internette hiçbir bilgi yok bu modelle ilgili.
Marka bilinirliğinden dolayı modelde sorun yaşamam diye düşündüm ama size de sormak isterim, bilginiz var mı acaba?
İsviçre'den ne saat alınabilir?
Merhabalar,
Sürpriz bir şekilde İsviçre'den bir akrabam geliyor.
Pek araştıramadım, sürem kısıtlı ve hala araştırıyorum, Tudor'a sıcak baktım. Bir göz attım ama ''İsviçre saatleri İsviçre'de ucuzdur'' gibi bir sonuca ulaşamadım, bu yüzden genel olarak saatler yurtdışında daha ucuz olduğu için herhangi bir markayı alabilirim.
İnternetten baktığım fiyatlar değil de bizzat mağazaya gittiğimde daha ucuza bulma şansım olur mu İsviçre markalarını acaba?
Sürem kısıtlı olunca sizlerden de destek alayım dedim konu açarak. Bilgisi olan varsa sevinirim.
Edit: 1k-2k dolar arası bir bütçe ayıracağım, kısıtlı bir bütçe ama bu kadarını ayırmak istedim.
Sade Beyaz Ayakkabı Tavsiyesi
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi aşırı sade minimal bir beyaz ayakkabı arıyorum 43-44 giyiyorum. Stan Smith sevmiyorum, yandaki noktaları rahatsız ediyor.
Örnek vermek gerekirse:
Bunun gibi sade dümdüz bir beyaz ayakkabı arıyorum. Ya çok kalitesiz markalar var 70 80 tl, ya da 7 8 bin tl ye aşırı kalitelileri var. Yok mu 500-1500 arasında alabileceğim minimal beyaz bir ayakkabı?
İşlemci Boştayken Bile %100 Çalışıyor
|
İşlemci Hızı Oyun İçi 800mhz'ye Düşüyor
|
İşlemci 3200mhz'den 800mhz'ye Düşüyor
|
Asus GTX950 acayip indirimli almaya değer mi?
|
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.786 (Bu ay: 351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler