Şimdi Ara

Asus GTX950 acayip indirimli almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Vatan Bilgisayar'da gtx 750 ti alacakken (520 tl ye) asus gtx950'nin fiyatının 480 tl oldugunu gördüm, tam piyasayı bilmediğim için diğer mağazaları geziyorum. Hepsinde 800-1200 tl arası değişiyor fiyatı. ikinci el piyasasına bakıyorum sahibinden de 600-700 arası fiyatlar. Acaba İndirim falan mı var? Diğerleri mi pahalıya satıyor yoksa Vatan çaktırmadan bi indirim mi yapmış? hemen yapışmalı mıyım sizce de? bu fırsat kaçmaz mı? yoksa gtx 750 ti mı alayım hiç bilmediğim için soruyorum oyun oynamak için sistem yeniliyorum da, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wojtek -- 20 Nisan 2017; 9:57:58 >

• Değmez - aynı fiyatın altına 2.el garantisi bitmemiş gtx960 çok rahat bulursun ya da amd muadillerinden. Artık 950 ye para verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_fcb

Değmez - aynı fiyatın altına 2.el garantisi bitmemiş gtx960 çok rahat bulursun ya da amd muadillerinden. Artık 950 ye para verilmez.

Ama belirteyim, orjinal kartım gt 730, can çekişerek oyun oynayan bir üniversite öğrencisiyim, bunu almazsam 20 tl fazla verip gtx 750 ti alacağım. gtx 950 almamalı mıyım? çok oyuncu bir kişiliğim yok ama üniversite öğrencisiyim boş zamanlarımı dolduruyorum. sıfır kutusunda bunu almak yerine 2. el gtx960 a mı yönel diyorsun? çok bariz bir fark olmuyorsa arada ben 950 almak isterim, işlemcim de amd phenom x4 zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wojtek -- 20 Nisan 2017; 10:1:42 >
  • 960 her türlü senaryoda 5 - 15 fps yüksek verecektir 950 den. Ve sıkıntısız bir karttır. (bende evga ssc si mevcut). 1080p de hemen her oyunu açabilir orta veya yüksek... Oynadığın oyunlara göre amd veya nvidia daha iyi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el gtx 960 bulmaya bak derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ikinize de hak verdim şimdi ikinci el piyasasını gezdim de aynı fiyata 960 var ve bi tık ucuza geliyor, öyle yapacağım, aydınlattığınız için teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.