CD CHANGER USB/AUX/SD (FİAT)
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Fiat Linea aracım için aliexpress üzerinden CD CHANGER aldım.
Dün montajını yaptım.
Usb üzerinden müzik çalışım dedim ama pek başarılı olamadım.
Klasör yapıp içine müzikleri atmak gerekiyormuş.
Herneyse klasör yaptım denedim bu seferde çoğu müziği görmüyor bazı müzikleri görüyor.
Daha sonra toplam 7 Klasör yaptım ve 6 klasöre 90 adet müzik 7. klasöre 37 müzik attım.
Usb yi taktım, sadece 6 ve 7. klasördeki müzikleri okudu, ilk baştaki klasörlerdeki muzik sayılarını gördü fakat çalmadı.
Dünden beri bununla uğraşıyorum alette bir sıkıntı olsa hiçbir şekilde çalışmaz. Aux dada bir problem yok, çalışıyor ama usb de klasör ve kaç müzik atmamız gerekiyor tam olarak onu çözemedim.
Bilenleriniz varsa acil yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
https://www.hizliresim.com/8WqjNA
CD CHANGER USB/AUX/SD (FİAT)
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Fiat Linea aracım için aliexpress üzerinden CD CHANGER aldım.
Dün montajını yaptım.
Usb üzerinden müzik çalışım dedim ama pek başarılı olamadım.
Klasör yapıp içine müzikleri atmak gerekiyormuş.
Herneyse klasör yaptım denedim bu seferde çoğu müziği görmüyor bazı müzikleri görüyor.
Daha sonra toplam 7 Klasör yaptım ve 6 klasöre 90 adet müzik 7. klasöre 37 müzik attım.
Usb yi taktım, sadece 6 ve 7. klasördeki müzikleri okudu, ilk baştaki klasörlerdeki muzik sayılarını gördü fakat çalmadı.
Dünden beri bununla uğraşıyorum alette bir sıkıntı olsa hiçbir şekilde çalışmaz. Aux dada bir problem yok, çalışıyor ama usb de klasör ve kaç müzik atmamız gerekiyor tam olarak onu çözemedim.
Bilenleriniz varsa acil yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
https://www.hizliresim.com/8WqjNA
KASKO ÜZERİNDEN CAM DEĞİŞİMİ!
Herkese iyi günler. Doğa Sigorta üzerinden kasko poliçem var. (ÖZEL ANLAŞMALI POLİÇE) Ön camımda çatlak olduğu için kasko üzerinden değiştireceğim fakat bir sıkıntı var. Kasko poliçemi okudum. cam klozunda orijinal cam ile değiştirilmelidir ibaresi mevcut fakat kaskonun gönderdiği cam servisi ben orijinal takmıyorum yan sanayi takıyorum diyor. Uğurlu Glass bu arada. anlaşmalı tek özel servis bu var başka bir servise gider isem %20-25 muafiyet vericem. kaskoyu deldirmek istemiyorum hasarsizlık indiriminden yararlanıyoruz. Bu arada aracımda bulunan camda orijinal cam şimdi onu cıkartıp yan sanayi taktırmakta akıl işi değil pek. nasıl bir yol izlemem gerek sizce yardımcı olur iseniz çok sevinirim.
Xiaomi Mi5 S ROM
|
MİNTON HTS-708 5+1 Yardım!
Acil Yardım (FOTO)
Acil Yardım (FOTO)
|
Samsung J7 Pro Hoparlör Sorunu?
SES KARTI (YARDIM)!
|
MANİSA KÖPRÜBAŞI MYO
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.673 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic