Bildirim
Samsung J7 Pro Hoparlör Sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu yağayan arkadaşlar içiin.Aynı durum bendede mevcuttu servisis aradım fabrika ayarlraına döndürdüler vs sorun çöülmedi.Telefonu servise verecegim için içindeki verilerimi yedekeledim pc ye sonra hazır yedeklemişken recovery menüden bi resetleyeyim dedim.Resetledikten sonra ses geri geldi sorun çözüldü.Bilmeyen arkadaşlar için = recovery modehttps://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-j7-pro/recovery-mode/ resimşi oalrak anlatılmış. Telefonu recovery moda alıyoruz ve gelen menüden "wipe factory reset" ves onrasında "wipe cache partitation" deyim en üstteki reeebot now u seçyioruz ve sistem yeniden başllıyor sorun hallolmuş oluyor.Ayrıca venüdeyken aşağı yukarı işlemini ses açma ve kapama tuşuyla seçme işlemini de power tuşuyla yapıyoruz.
-
Çok teşekkürler aynı sıkıntı vardı hard resetle telefonda ses geri geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki tekrar oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
j7 hopörlör sorunu aniden gitti help me
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung galaxy apps nedir
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- samsung tuşlu telefon ses açma
- s22 vs s23 fe
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- exynos 1480
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung a15
- samsung galaxy s serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X