Yıllardır evimizin tuvaletlerinde eski alışa gelmiş hela taşı veya yere otura klozetleri kullanmaktayız.
Tadilat yapmaya karar verdiğimizde ustayı yanımıza alıyoruz beraberce seramik banyo malzemeleri satan yerlere gidiyoruz seramik banyo mobilyaları,muslukları seçiyoruz sıra klozete geldiği zaman duvara asılan klozeti almak istediğimizde ustaların bir çoğu bu klozet yaramaz taktıktan sonra sallanır çabuk bozulur bozulduğu zaman tamiratı için duvarı kırmak gerekir diye bir sürü safsata ile caydırmaya çalışıyor.Size tavsiyem Asma klozete karar verip almaktır.Çünkü asma klozet makinası duvara gömüldüğü için duvarda görüntü kirliliği yapmaz klozet üzerine monte oldugunda size banyoda yer genişliği sağlar ve temizliği çok kolaydır. Bu ürünler sıkıntı çıkaran ürünler olsa oteller,alışveriş merkezleri,hastaneler kullanmaz şimdi sıra geldi hangi marka klozet ve bu klozeti baglayacagımız gömme rezervuar seçimine, benim size tavsiyem gömme rezervuarlarda bocchi,vitra,serel markalarını seçebilirsiniz asma klozetlerdede bocchi, vitra,creavit markalarını almanızı öneririm,ayrıca asma klozetlerde rimex yani kanalsız model almanızı öneriyorum hijyen açısından daha iyidir içinde kireçlenme yapmaz temizliği daha kolaydır.Sizi caydıracak ustalara itibar etmeyiniz işi bilen ustaya işi vermenizi öneriyorum.
banyomega
|
|
|
|
Renkli Lavabolar ve Klozetler
Meslek: Banyo Malzemeleri
Banyo Adına Dünyanın en Ünlü Markalarının Satıldığı Online Alışveriş Sitesiyiz |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.253 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Tadilat, Tamirat ve Dekorasyon