Şimdi Ara

Banyo Tadilatında Duvara Asma Klozete Geçme Zamanı Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır evimizin tuvaletlerinde eski alışa gelmiş hela taşı veya yere otura klozetleri kullanmaktayız.

Tadilat yapmaya karar verdiğimizde ustayı yanımıza alıyoruz beraberce seramik banyo malzemeleri satan yerlere gidiyoruz seramik banyo mobilyaları,muslukları seçiyoruz sıra klozete geldiği zaman duvara asılan klozeti almak istediğimizde ustaların bir çoğu bu klozet yaramaz taktıktan sonra sallanır çabuk bozulur bozulduğu zaman tamiratı için duvarı kırmak gerekir diye bir sürü safsata ile caydırmaya çalışıyor.Size tavsiyem Asma klozete karar verip almaktır.Çünkü asma klozet makinası duvara gömüldüğü için duvarda görüntü kirliliği yapmaz klozet üzerine monte oldugunda size banyoda yer genişliği sağlar ve temizliği çok kolaydır. Bu ürünler sıkıntı çıkaran ürünler olsa oteller,alışveriş merkezleri,hastaneler kullanmaz şimdi sıra geldi hangi marka klozet ve bu klozeti baglayacagımız gömme rezervuar seçimine, benim size tavsiyem gömme rezervuarlarda bocchi,vitra,serel markalarını seçebilirsiniz asma klozetlerdede bocchi, vitra,creavit markalarını almanızı öneririm,ayrıca asma klozetlerde rimex yani kanalsız model almanızı öneriyorum hijyen açısından daha iyidir içinde kireçlenme yapmaz temizliği daha kolaydır.Sizi caydıracak ustalara itibar etmeyiniz işi bilen ustaya işi vermenizi öneriyorum.

banyomega

Banyo Tadilatında Duvara Asma Klozete Geçme Zamanı Geldi

• Görüntülerini beğeniyorum ama montajı fayans altı olduğundan uğraştırıcı

• zaten bunu banyoyu tadilat yaparken yaptırmanız lazım işlem çok zor degil hatta çok basit sadece iyi bir ustaya vermeniz yeterlidir sonrasında banyoda nekadar yer açılacagını ve temizliğin nekadar kolaylaşacagını göreceksiniz.

• görsel olarak güzel duruyor.
    alan açılıyor.
    kendisini ve çevresini temizlemek kolay.

Ama bir arıza olduğunda müdahale noktasındaki hantallığı göz önünde bulundurun. dahası, yedek parça çok önemli. on yaşında rezervuarın contasını bulamadım (bir yaşında da olsa durum değişmezdi. bu marka sadece conta olarak satış yapmıyor). iç takımı komple satın almak zorundasınız. conta aşınmış yıpranmış, belli. ama sıkıntı daha başka bir şeyde olsa gerekki takımı değiştirmeme rağmen sızıntı devam ediyor.

sadece bir conta değişecek yahu diyip tesisatçıyı çağırmadım (biraz da severim ufak tefek tadilatı.) ama şu ana kadar giden nakit ve vakdin hesabı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "asma veya kanalsız klozet"

tavsiyelerinin ötesinde kullanıcı uygulamaları sonucu olumsuz durum görüşleri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 3 Temmuz 2024; 18:23:49 >
  • Yüzyılın en boş ihtiyacı. Derdi sorunu bitmiyor. Tamiratı problem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.