Şimdi Ara

şu kapıya asılan barfiks demiri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/remax-multi-fonksiyonlu-deluxe-kapi-barfiksi-mekik-sinav-cekme-aleti-rmx-948/productDetails.aspx?productId=spordelta1463&categoryId=27081598

beyler şu yukardaki barfiks demirini almayı düşünüyorum ama bir sorum var bunu kapıya nasıl monte etcez bi videoda izlemiştim adam direk takıyodu
    şu videohttps://www.youtube.com/watch?v=PYNPLenD_Yg 1.02.ci saniyede direk takıyo bundaki yapıştırmalı falanmı nasıl montaj yapılıyo bilen varmı acaba bide biraz boy uzatmak istiyotum işe yararmı sizce 1 sene kadar bunla çalışıp sonra spora başlıcam
    edit:17 yaşındayım boyum 171 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realworrior -- 13 Ağustos 2014; 20:26:51 >

• barfiks baya zor bir şey hemen çekebilcen mi 1 -2 tane falan
  • Kapının üst kısmında tutturman için bir yer olması gerekiyor ben aldım bakmadan ve kapıya uymadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda gözüküyor nasıl takıldığı. Kapının o üst bölgesi sağlam değilse girme barfiks işine, anandan yediğin terlikle kalırsın
  • Var aynısı bende hiç bir şey yapmadan kapıya oturtuyon sadece

• Kardesim bende kapıya göre alicaktim uymayinca balkona taktirdim sanirim boylesi daha saglam oldu kesinlikle tavsiye ederim bu arada benimki monte edili

• Ben de almayi dusunuyorum takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde var kapıya diye aldım ama sevmedim gittim 95 cm olanı aldım iki koridor arasına astik. On numora beş yıldız oldu valla

Not : hemen heveslenmeyim kolay değil 5 tane çek gebercek gibi oluyorsun hiç tecrübesiz iseniz dikkatli olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 13 Ağustos 2014; 21:08:51 >
  • bir an önce al ben de 5 aydır barfiks çekiyorum 2 cm uzadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 13 Ağustos 2014; 21:08:24 >
  • Babam 3 4 yil once boyum uzasin diye asmisti kapiya ilk barfiksimi cekmistim 11 kere cektim ilk yapista suan bile max 15 kere cekiyorum 163 boy 45kg 17yas kollar dumduz kas yok

• peki bişey sorcam bu kapıya zarar falan vermez dimi sonra tepemize inmesin kirişler
  • Pm at anlatıyım, ben alalı 1 hafta olmadı çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

peki bişey sorcam bu kapıya zarar falan vermez dimi sonra tepemize inmesin kirişler

Bende alalı bir kaç ay oldu gittim baktım şöyle bir kapıya hiç problem yok

• Iyi aletmis attim fava

• quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

Babam 3 4 yil once boyum uzasin diye asmisti kapiya ilk barfiksimi cekmistim 11 kere cektim ilk yapista suan bile max 15 kere cekiyorum 163 boy 45kg 17yas kollar dumduz kas yok

O boy kilo ne be usta bari biraz kilo al spor vs yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.