XPG D50 8 GB 3600 MHz CL 16 Ram 599 TL
ISS Tavsiyesi istiyorum
Kendi evimde hem telekom fiber hattı hem de superonline fiber hattı var. Turknet 100 mbps kullanıyorum fakat zamdan sonra alternatif bakmaya başladım. 105 liraya aynı paketi sunup bir de üstüne arkadaşını getir kampanyası sunan Millenicom hoşuma gitti. Zira 4 kişi daha benden sonra geçiş yapacak fakat gel gelelim ki az önce yeni fiyatlarının 150 TL olduğunu gördüm. Bu fiyata geçiş yapmak mantıksız benim için. Taahhütlü veya taahhütsüz hem fiber hem vdsl İnternet sunan ve mümkünse referans kampanyası olan, fiber hattımda bana en az 100 mbps verecek bir iss tavsiyesi rica ediyorum.
Not: Altyapım çok çok sağlam superonline 1000 mbps paketi dahi verebileceğini söyledi ama fiyatı malum...
Performans/Fiyat Ekran Kartı Tavsiyesi
Merhaba. 14400 liraya XFX RX 6700 XT SWFT satın almıştım fakat ne kadar pahalı aldığımı fark edince iade ettim. Ekran kartı ve indirim kovalıyorum işin açıkçası. Bu süreçte şunu gördüm ki RTX 3060 Ti modeli 2022'ye kadar çıkan güncellemeler ile Rx 6700xt'yi yakalamış durumda. Tek eskisi VRAM olarak daha az kapasite sunması. RTX 3070 veya Ti modeline bakacak olursak zaten RX 6700xt'den daha performanslı. Fakat yine VRAM durumu aynı şekilde.
Konumuza gelecek olursak kredi kartı taksit seçeneği olan sitelerden baktığım modelleri buraya bırakıyorum. Salt performanstan ziyade gerçekten fiyatını en hak eden kartı almak istiyorum. İncehesap cuma indirimini bekliyorum, eğer uygun bir şey olursa oradan alacağım. Olmazsa bu linklerden birini sipariş edeceğim.
Oyun amaçlı 1080p sistemde kullanılacak. Nvidia tarafında LHR olmayan modeller önceliğim. Çünkü 2. elde daha yüksek fiyata alıcı bulurum gelecekte.
Meslek: Özel Eğitim Öğretmenliği
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 109
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 2.381 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler