Valorant Fps Drop Sorunu Yaşıyorum! HELP ME
Herkese Hayırlı Forumlar,
Öncelikle herkese merhaba. Son umudum buraya yazmak. Çünkü her bir çözümü denedim. Monster Abra A5 V13.2.1 kullanıcısıyım. Özellikler şu şekilde ;
- 15.6 inç ekran 60 Hz
- CPU: Intel(R) Core(T.M) i7-8750H CPU
- RAM: 16,0GB .
- GPU: Intel HD Graphics 630/4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050
- STORAGE: 256 GB SSD/1TB HDD
Sezon 1 den beri bu oyunu oynuyorum profesyonel değilim elbette ama en başlarda 150nin üstünde fps alırken şuan sabit 60fps bile oynamak zor. 40lara 50lere kadar birden düşüyor. Ben yapmış olduğum çözümleri size anlatayım. Güç seçenekleri yüksek performansta. Nvidia denetim masasındanki klasik ayarlarda aynı şekilde yapıldı.3 farklı virüs programı ile pcyi tarattım. Oyun sırasında görev yöneticisini açıp cpu 0 da kapatıyorum. masaüstüm bomboş arka plan siyah arkada çalışan uyguluma yok. benchmark testi yaptım ssd ve hdd yi tarattım herhangi bir hasarım da yok. Kablolu bağlantı yapıyorum 50 mb alıyorum . Son 2 yama sonra bu sorun oldu aslında ya da ben öyle inanmak istiyorum. Yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum ama bir fikriniz varsa denemeye hazırım. Son çare bir format atıp tekrar denemek kalıyor. oyunu 3 kere kaldırıp kurdum bu arada sorun yine devam etti hani daha ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Monster yetkili servisi ile görüştüm onlarda bağlanıp aynı işlemleri yaptılar. Riot games mesaj attım geri dönüş almadım. Özellikle fightlarda 40 lara çekiyor kendini 60 hz monitör oluyor sana 20 hz resmen bir bilen eden varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler şimdiden.
Bugün format attım denedim girdim fps daha da düştü :D ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 341 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu