Merhabalar. Bilgisayarımda LGA 775 Pin Ve 400 W Powersupply var. Sorun;
- Bilgisayarı kapattıktan sonra Fişini çektiğim halde güç düğmesine bastığımda 1-2 sn bilgisayar ışıkları yanıyor ve çalışıyor.
- Windows Başlatılıyor yazısında kalıyor ancak bilgisayarı kapatıp fişi çekip güç düğmesine 10 defa bastıktan sonra windows açılıyor.
- Bazen de erkana görüntü gelmiyor.
Ramlerim ve HDD sağlam. Sorun Güç Kaynağından olabilir mi ? Bilgisayarda Perfonmans anlamında düşüklük fazla yok ancak sürekli her seferinde bu işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Teşekkür ederim.
Merhabalar. HP F2280 yazıcım bir hata veriyor ancak HP çözüm merkezi uygulamasını açamıyorum. Ekteki gibi flash Player hatası veriyor. Çok zor durumda kaldım ders notlarımı çıkaramıyorum. Çözümü nedir sizce? Flash Player desteği de kesti ondan mı acaba? HP'nin sitesindeki yöntemleride denedim maalesef aynı.
İşletim Sistemi: Windows 7 PRO 2020 Güncel
Merhabalar 2 gün önce EBA Akademik Destek sisteminde 1.TYT Deneme sınavına girmiştim. Sınavı bitirdikten sonra puan hesaplama bölümünde bug oluşup ''İşleminiz Tamamlanıyor.Lütfen Bekleyiniz'' yazısı çıkıp donuyordu. Farklı tarayıcılardan girip,hesaptan giriş çıkılş yapsanız bile açılış ekranınında bu yazı ile donuyordu. Çözümünü uzun uğraşlar sonucu deneyerek buldum
Çözümü :
Google Play veya Apple Marketten Eba Akademik Destek Cep Uygulamasını indirin.Sonra hesabınıza giriş yapın muhtelemen 1.TYT deneme sonuçlarınız hemen karşınıza çıkacak.Sonuçları gördükten sonra telefondaki hesabınızdan çıkın. Böylece farklı platforumlarda Eba Akademik Desteğe giriş yapabileceksiniz.
Yapamazsanız veya farklı bir teknik sorun varsa yazın elimden geleni yaparım.
Merhabalar.Yaklaşık 6 ay önce Lenovo V155-15API Ryzen 3 3200U işlemcili bir Laptop satın aldım.İlk aldığımda çok memnundum ancak son zamanlarda sorunlar oluşmaya başladı ve bir kaç sorun tespit ettim.Laptop normalde hiç ısınmazdı ama boşta bile ısınıyor.SSD ve batarya perfomansı ciddi düştü.En önemlisi klavyede 3 tuşa aynı anda veya sıra sıra basılamıyor klavye kilitleniyor.Bu bütün V155 serilerinde kronik bir sıkıntıymış.Neyse asıl en önemli sorun ise Lenovo'ya hiç bir şekilde ulaşamam.Müşteri hizmetleri 1 haftadan beri telefonları açmıyor en az 15 dakika beklediğim halde ulaşamıyorum.Mail yolu ilede ulaşamıyorum.Kurumsal servisin bir kaçını aradım bir tanesi bizde ulaşamıyoruz dedi düşünün.
Bu konu hakkında ne yapabilirim.Şikayetvar.com'a yazdım cevap veridiler ama 2 gündür dönüş sağlamadılar.
|
|
|
|
İlgi Alanları: Donanım,Tarih,Astronomi,Bilim,Teknoloji
Hayat güzelliklerle doldudur.Tadını bilmek lazım.... |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.593 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware