Merhaba arkadaşlar, aracımın bitmek bilmeyen sıkıntılarından sonra ben de fiyatı uygun yaşı genç bir araç alıp rahatlayayım dedim. ikinci ellere bakınca fiyatların nasıl uçtuğunu hepimiz biliyoruz. Dedim sıfıra gidip sıraya yazılayım, 3-5 ay neyse beklerim dedim. Sivas fiat bayisine gittim Egea sıfıra yazılmak için, ancak muhtemel teslim zamanı haziran ayı için 100 bin tl kapora istendi. Alsatçılar sayesinde, sıraya da yazılamaz olduk.
Sizin de karşılaştığınız böyle bir bayi var mı yoksa bu bayiye özel bir durum mu?
Arkadaşlar merhaba,
Bu yazı, merak eden arkadaşlara bilgi verme amaçlıdır.
Aracım 2010 model c4 grand picasso. Bildiğiniz üzere bu modellerde bluetooth bulunmamakta. İnternette yaptığım araştırmalarda, sonradan bu aparatı taktırabildiğimizi gördüm.
Ben de bu aparatı internetten tedarik ettim ve müzik sistemi işi yapan bi yerde montajını yaptırdım. Ancak bu aracın teybinde aux menüsü kapalı olduğu için, aux u açtırmak için de ayrıca bir elektrikçiye gitmem icap etti. Şuanda telefondan bluetooth ile müzik çalabilir hale geldim. Ancak mikrofon olmadığı için telefon görüşmesi yapılamıyor. Ben bunu bilerek yaptırdım.
Bu işlemler ufak işler olduğu için ustalar gönülsüz yaklaştı biraz, birkaçı başından savdı. Yapacak birini bulunca, fiyat noktasında pazarlık yapma şansım pek olmadı. Aparat + işçiliklerle bana maliyeti 480 TL oldu.
Arkadaşlar Merhaba. 2 aydır Citroen C4 Grand Picasso kullanıyorum. Ön fren disklerini değiştirmem gerekiyor. Citroen servisinden aralık ayında fiyat almıştım, 2500 TL istemişlerdi. Forumdaki bazı konulara baktım ancak bazı disklerin sert olduğu ya da ses yaptığı söylenmiş. Yanlış bir disk alıp pişman olmak istemiyorum.
Her görüş benim için önemli ancak özellikle Picasso kullanıcılarına sesleniyorum, tecrübelerinize dayanarak bana fren diski tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.478 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası