4 aylık ücretsiz Apple müzik kodu.
Merhaba arkadaşlar 4 ay ücretsiz Apple müzik kodu paylaşıyorum. Faydalanmak isteyenler kare kodu okutabilirler
SSD Windows 10 yükleyemiyorum.
Merhabalar arkadaşlar. Asus marka k53sc anakart kodlu. Laptopum bulunmakta. Buna ssd güncelemesi yapmak istedim. Hızlı çalışması için. İ5 2410 8gb ram.
Ssd taktığımda bios ide kısımda ssd yi görüyor.
Flashla ön yükleme çok ağır başlıyor ve ilerliyor (normal hardiskte böyle sorun yok) yaklaşık 25 dk sonra ön yükleme ekranına geliyor. Yükleme yapıyorum. 20 dk sonra %0 da disk bölümtülenemedi hatası veriyor. Bir haftadır bu sorunla uğraşmaktayım. Bir türlü çözemiyorum. Ssd harici disk ile taktığım da sorunsuz çalışıyor ama laptopa montaj yaptığımda kasıyor ön yükleme 2-3 İSO imaj değiştirdim. Windows 7 yükleyeyim dedim onu da almadı.
Ssd Kingstone marka.
hardiskte hiç bir problem yok ama ssd bir türlü çalıştıramadım.
bununla ilgili yardımcı olacaklar varsa sevirim.
şimdiden çok teşekkür ederim.
SSD Windows 10 kurma sorunu.
Merhabalar arkadaşlar. Asus marka k53sc anakart kodlu. Laptopum bulunmakta. Buna ssd güncelemesi yapmak istedim. Hızlı çalışması için. İ5 2410 8gb ram.
Ssd taktığımda bios ide kısımda ssd yi görüyor.
Flashla ön yükleme çok ağır başlıyor ve ilerliyor (normal hardiskte böyle sorun yok) yaklaşık 25 dk sonra ön yükleme ekranına geliyor. Yükleme yapıyorum. 20 dk sonra %0 da disk bölümtülenemedi hatası veriyor. Bir haftadır bu sorunla uğraşmaktayım. Bir türlü çözemiyorum. Ssd harici disk ile taktığım da sorunsuz çalışıyor ama laptopa montaj yaptığımda kasıyor ön yükleme 2-3 İSO imaj değiştirdim. Windows 7 yükleyeyim dedim onu da almadı.
Ssd Kingstone marka.
hardiskte hiç bir problem yok ama ssd bir türlü çalıştıramadım.
bununla ilgili yardımcı olacaklar varsa sevirim.
şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
|
Asus K555UQ Vatan Bilgisyar ve Asus Saçmalığı
|
Meslek: Yok
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 3.942 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar