Sadece abonelere özel çekiliş
Diyelim ki ben youtube kanalında çekiliş yapmak istiyorum. Fakat gleam gibi programların ücretli versiyonlarında dahi youtube politikaları nedeniyle kanala abone olunması sağlanamıyor. Bu nedenle acaba şöyle bir şey yapmak mümkün mü? Sadece abonelere özel video yayımlayarak veya yayımlanan videolara sadece abonelerin yorum yapmasını sağlayarak çekilişe dışardan kimsenin katılmasına mani olmak mümkün mü?
Selamlar arkadaşlar,
Bu programı kullananlar mutlaka vardır. Şimdi video hazırlarken kaydetme aşamasında ''select movie output options'' diye bir seçenek var. Bu seçenekte full hd pro versiyonu seçtikten sonra altta Hardware encoder (best performance) ve Software encoder (best compatibility) diye iki seçenek var. Youtube için bunlardan hangisini seçmek gerekir? Birde bu seçeneğin hemen altında ''set bitrate'' diye bir seçenek daha var, onun işlevi nedir acaba? Bu soruyu cevaplamak için illa bu programı kullanmak gerekmez. Youtube için video hazırlayanlar az çok bu sorunun cevabını bilirler ama ben çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yeni hukuk sitesi açıldı.
|
|
|
BBpress moderatör
|
instagram api key entegrasyon sorunu
|
Hukuk sitesi
|
instagram api key entegrasyon sorunu
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.714 (Bu ay: 283)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama