Astra j yağ kaçırma? yağ soğutucu?
|
Bağlı ses aygıtı yok hatası
|
Ucuz yollu toplama pc önerisi
Arkadaslar eba icin cihaz bakiyoruz. Ama tabletler de almis basini gitmis. Onun yerine çöp olmayan daha sonra özellikleri arttirilabilecek uygun fiyatli bi masaustu pc alabilir miyiz?
Nette turbox markalar felan var 2 bine yakin ama forumlarda okudum. Kasalar çöpmus. Destek olabileceklere simdiden tesekkur ederim.
Arkadaslar hometech 14b model bi bilgisayar var. Cocuklarda Eba vb icin kullanimdaydi. Bi anda ses simgesinin uzerinde kırmızı carpi isareti cikti. Bagli ses aygiti yok yaziyor.
Ses aygitlarina baktim haporlorler artik gorunmiyor. Bi arkadas ses karti yanmis olabilir dedi. Usb ses karti aldik bi 10 gun sonra o da gitti. Acaba bu sorun bilgisayrin ses kartindan mi kaynaklaniyor. Daha once bu sorunu yasayan var mi?
Surucu de mi sorun var acaba? Realtek indirmistim yine olmadi. Ama modele gore ozel bi surucu var mi? Yardimci olabilecek var mi?
Bu cihaza uygun ayrı bi sürücü var mı?
Tüketici Hakem Heyeti Hakkında
Arkadaslar 2016 yilinda aldigimiz bi casper notebook var. Urun garanti suresi icinde surekli bozuldu. 3 veya 4 kez garantiye gitti. 1- 2defa anakart ve yine 1- 2 defa klavyesi degisti. Suan garamtimiz bitmis durumda ve urun yine sorunlu şekilde yatıyor.
Acaba bu kadar süre sonra hakem heyetine basvurulabilir miyiz veya bi sonuc alabilir miyiz?
Malesef süre zarfinda faturamiz şuan alimizde değil. Casper den servis dokumlerini istesem verirler mi onu da bilmiyorum.
Daha once THH ye basviran birileri bolgi verebilir mi? Basvuruda belge gerekli mi ve bu durum basvuru yapmak icin uygun mudur ?
Arkadaslar hometech 14b model bi bilgisayar var. Cocuklarda Eba vb icin kullanimdaydi. Bi anda ses simgesinin uzerinde kırmızı carpi isareti cikti. Bagli ses aygiti yok yaziyor.
Ses aygitlarina baktim haporlorler artik gorunmiyor. Bi arkadas ses karti yanmis olabilir dedi. Usb ses karti aldik bi 10 gun sonra o da gitti. Acaba bu sorun bilgisayrin ses kartindan mi kaynaklaniyor. Daha once bu sorunu yasayan var mi?
Surucu de mi sorun var acaba? Realtek indirmistim yine olmadi. Ama modele gore ozel bi surucu var mi? Yardimci olabilecek var mi?
Yurtdışından Laptop Getirtme Hakkında
Arkadaşlar Almanya da yaşayan bi yakınım var. Gelirken yanında bir laptop getirirse galiba vergiye tabi degil. Daha önce böyle bi işlem yapan var mı ?
Ve bu kurlarla ortalama bi model almak istesek Tr fiyatıyla kayda deger bi fark olur mu?
Kredi kart aidatı nasıl geri alınır?
|
İŞKUR YAZ ÖĞRENCİ İŞİ 2020
|
Bu araba alınır mı?
|
Son Giriş: 48 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.688 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası