Bir şarkıyı arıyorum
Arkadaşlar iyi günler. Şarkıyı ve sözlerini unuttum ama klibini iyi hatırlıyorum çok eski bir şarkı değil şarkı TÜRKÇE yabancı değil.Klibi şöyleydi adam üniversitede bir kızla tanışıp sevgili oluyor kantinde derste takılıyorlar sonra kavga edip ayrılıyorlar adam fotoğrafçı oluyor yıllar sonra çekmecesinde eski fotoğraflarını görüp kızı düşünüyor. klibin son sahnesindede adam karısı kucağında çocuğu karşıdan karşıya geçerken eski sevgilisini görüyor bakışıyorlar sonra kız önüne bakıp gidiyor klip bitiyor neydi bu şarkının ismi çok eski bir şarkı değil
Lenovo y50-70 gtx860m ekran kartı sorunu
Yıllar önce açılmış bir başlık ama çözüm olmadan kapanmış o yüzden tekrar açtım arkadaşlar. Benim lenovo y50-70 laptopum var driver booster programı güncel sürüm var dedi ekran kartına bir sürüm yükseltti o an kod 43 hatası verip ekran kartı görünmez hale geldi sonra düzeldi ardından aşırı donma oldu ve artık pc mavi ekran hatası vermeye açılmamaya başladı 40 yılda bir açıldığında da ekran aniden donuyor ve reset atmak zorunda kalıyordum.
Sonra f2 den ayarlardan ekran kartını devre dışı bıraktım pc harici ekran kartı ile sorunsuz bir biçimde açıldı canavar gibi çalışıyor ama hiç bir oyunu oynamıyor harici ekran kartıyla oynanmaz malum.
Şimdi donanım arızası var diyeceksiniz ama araştırdım yabancı ve yerli bir çok kişinin başına gelmiş bu sorun aynı model aynı sorun bu kadar tesadüf olamaz ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum bilen duyan yardımcı olacak varmıdır diye bir başlık açayım dedim yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.
Not:Pc alacaktım eskidi bu laptop ama malum para yok pcler pahalı mecbur kaldık bu pc ye yardım edin lütfen...
Yurtdışı telefon alımı hakkında bir sorum var arkadaşlar
|
|
Cs 1.5 kod anlamları
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.148 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware