Yıllar önce açılmış bir başlık ama çözüm olmadan kapanmış o yüzden tekrar açtım arkadaşlar. Benim lenovo y50-70 laptopum var driver booster programı güncel sürüm var dedi ekran kartına bir sürüm yükseltti o an kod 43 hatası verip ekran kartı görünmez hale geldi sonra düzeldi ardından aşırı donma oldu ve artık pc mavi ekran hatası vermeye açılmamaya başladı 40 yılda bir açıldığında da ekran aniden donuyor ve reset atmak zorunda kalıyordum. Sonra f2 den ayarlardan ekran kartını devre dışı bıraktım pc harici ekran kartı ile sorunsuz bir biçimde açıldı canavar gibi çalışıyor ama hiç bir oyunu oynamıyor harici ekran kartıyla oynanmaz malum. Şimdi donanım arızası var diyeceksiniz ama araştırdım yabancı ve yerli bir çok kişinin başına gelmiş bu sorun aynı model aynı sorun bu kadar tesadüf olamaz ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum bilen duyan yardımcı olacak varmıdır diye bir başlık açayım dedim yardım eden etmeyen herkese teşekkürler. Not:Pc alacaktım eskidi bu laptop ama malum para yok pcler pahalı mecbur kaldık bu pc ye yardım edin lütfen... |
Lenovo y50-70 gtx860m ekran kartı sorunu
-
-
Merhaba, temiz format ve üretici firmanın yayınladığı ekran kartı driver kurulumu ile sorun çözülür. Böylelikle Driver booster kullanılmaması gerektiğini bir kez daha tecrübe edinmiş olduk.
Laptoplar malesef üretici firmanın yayınladığı driver'a mahkum, o yüzden başka driver kurmayınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında format attım ama driver yüklediğim an kitleniyor driver boostera bir daha dokunan parmaklarımıda kırayım bu konuyu görenler ibret alsın
-
Arkadaşlar bir çözüm yok galiba ben ne yaptıysam çözemedim servise vereceğim olmadı satarım uygun fiyattan yeni pc alırım yapacak bir şey yok teşekkürler
-
"Ekran kartı driver'ını nereden edindiniz acaba? Lenovo supporttan indirdikten sonra tekrar denediniz mi?
Eğer ona rağmen kod 43 hatası veriyorsa donanımsal bir sorundur, bga x-ray cihazı olan kaliteli bir servise kontrol ettirin cihazınızı" yazmış birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 29 Ekim 2020; 6:25:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
driverları lenovonun sitesinden indirdim ama ekran kartı driverını nvdia sitesinden indirdim malum lenovonun sitesinde 2015 driverı var güncel olanı indirdim artık kod 43 hatası vermiyor ama çalışmıyorda pc donuyor yada mavi ekran hatası veriyor cihazı kapatınca harici ekran kartı ile çalışıyor servise gidemedim işimden dolayı ama dediğiniz gibi sevise vermem lazım heralde donanımsal :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izdiham151 -- 30 Ekim 2020; 11:49:3 >
Benzer içerikler
- server error in "/" application.
- klavye tuş değiştirme
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- internet hızlandırıcı
- bilgisayar hızlandırma
- mavi ekran hatası
- oem açılımı
- komut istemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X