Şimdi Ara

lenovo g550 kırmızı ekran sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lettopumda kırmızı ekran sorunu var data kablosu denendi olmadı çipden ötürüymüş sanırım bunun sıkıntısı çipi değişmesi gerekiyormuş çipi değişse de 3 ay garanti veren var bazıları hiç garanti de vermiyorlar bunu kendi başıma halletmemin bir yolu yok mudur ne yapmam lazım lütfen yardım anakartı değiştirsem sorun çözülür mü komple bilen arkadaşlar cevaplasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboy 2pac -- 13 Ağustos 2014; 15:37:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

merhaba arkadaşlar lettopumda kırmızı ekran sorunu var data kablosu denendi olmadı çipden ötürüymüş sanırım bunun sıkıntısı çipi değişmesi gerekiyormuş çipi değişse de 3 ay garanti veren var bazıları hiç garanti de vermiyorlar bunu kendi başıma halletmemin bir yolu yok mudur ne yapmam lazım lütfen yardım anakartı değiştirsem sorun çözülür mü komple bilen arkadaşlar cevaplasın

ekran kartı yanmıştır. garanti varsa veya yoksa hertürlü servise verin. dışarda yaptırmayın. anakart değişimi yapacaklardır 500tl gibi ücret ödersiniz
  • Fan temizliği, Ram slotlarını temizlik, Ramlerin yerlerini değiştir, İşlemci macunlarını temizleyip değiştir, Harddisk kablosunu söküp tak, Bluetooth soketini söküp tak, Wirelees aparatını söküp tak
    Detaylı temizlik yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cash Bank

Fan temizliği, Ram slotlarını temizlik, Ramlerin yerlerini değiştir, İşlemci macunlarını temizleyip değiştir, Harddisk kablosunu söküp tak, Bluetooth soketini söküp tak, Wirelees aparatını söküp tak
    Detaylı temizlik yap

1 fan temizliği nasıl yaparım 2 lettopumun ekran kartı yok onboard dan bağlanıyorum 4500 gma chipset hatta modeli intelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

merhaba arkadaşlar lettopumda kırmızı ekran sorunu var data kablosu denendi olmadı çipden ötürüymüş sanırım bunun sıkıntısı çipi değişmesi gerekiyormuş çipi değişse de 3 ay garanti veren var bazıları hiç garanti de vermiyorlar bunu kendi başıma halletmemin bir yolu yok mudur ne yapmam lazım lütfen yardım anakartı değiştirsem sorun çözülür mü komple bilen arkadaşlar cevaplasın

ekran kartı yanmıştır. garanti varsa veya yoksa hertürlü servise verin. dışarda yaptırmayın. anakart değişimi yapacaklardır 500tl gibi ücret ödersiniz

ekran kartı yok garantisi de yok lettopun kendini 700e aldım benim lettopum aynı model anakartını 190a bulmuştum 500 demekle çok aşırı uçmuşunuz 500e lettop alınır celeron işlemcili neredeyse

• yardım arkadaşlar lütfen
  • arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu sorunu çözmüş bulunmaktayım benim gibi ekranı kırmızı olan arkadaşlara yardımım dokunur belki anakartımın chipine bastırdığım zaman ekran düzeliyordu bıraktığımda tekrardan ekran kırmızı oluyordu chipin üzerine 2 tane birer sayfalık kağıt parçasını en küçük hale gelebilecek şekilde büzüştürüp chip üstüne koyup sıkıştırdım kasayla chipin arasına kağıt koyarak bu sorunu çözmüş bulunmaktayım umarım birilerinin işine yarar bu bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.