Bu kasayı almalı mıyım ?
Arkadaşlar selam. Yeni bir sistem alıcam fakat bütçem kısıtlı. İnternetten 6300 tlye ikinci el bir sistem buldum. Size sorum şu. Bu fiyata bu sistem alınır mı ?
Anakart : B450
İşlemci : Ryzen 5 1600 6 çekirdek
Ekran kartı : sapphire radeon rx 570 8 GB 256 bit / Furmark test sonucu Fps : 73 temp : 67'C Gpu load : %32 (Mining için kullanılmamış)
Ram : Xpg 8 GB 3000 Mhz
Ssd : 750 gb
Psu : Thermaltake Frankfurt 830W 80 Plus Bronze
Kasa : NZXT S340 White
İnternetten 2. el kasa alacağım. Hangisini almalıyım.
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi bir sistem arayışındayım. Kasaya ihtiyacım var (içindeki parçalar dahil). Fakat bu işlerden anlamadığım için kazıklanmak ya da bilgisayarı aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Genelde bu tür satın alımlar için bir bilene danış derler fakat etrafımda bir bilen yok. Sizden hangi ürünü almam gerektiği konusunda görüşlerinizi belirtmenizi istiyorum. Bütçem : 6k. Beklentilerim : Valorant orta grafik ayarlarında 100 fps ve üstü / Rdr2 düşük grafik ayarlarında 40-60 fps arası. Düşük kalitede olsa yayın açabilen (lol / valorant yayınları) bir bilgisayar. İçinde ekran kartı olmak zorunda değil. Şimdilik geliştirilebilir ve iyi seviyede performans veren ekran kartlarıyla eşleştirebileceğim anakart ve işlemcili sistem tavsiyelerine açığım(4. üründe olduğu gibi).
Son olarak satıcıya kasanın ve parçalarının sağlıklı olup olmadığını ya da darboğaz problemi yaşanıp yaşanmadığı öğrenmek adına hangi soruları yöneltmeliyim(Benchmark furmark testleri gibi) Almayı düşündüğüm kasalar aşağıdadır. Tavsiye ve yorumlarınıza açığım. Şimdiden teşekkürler.
Birinci ürün :
İkinci Ürün :
Üçüncü Ürün :
Dördüncü ve son Ürün :
Şu simge ne anlama geliyor ?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 432 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware