Şimdi Ara

Şu simge ne anlama geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Şu 4 tane olan dünya simgesi var masaüstünün sağ alt kısmında gizli simgeleri göster yerinde.
    Üstüne gelince yok oluyor. Ne anlama geliyor bu simge bir virüs mü yoksa başka birşey mi ? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
    Birde benim bilgisayarımın modeli şu : Asus x550vx dm277dc. Dizi izlerken takılma oluyor internetten kaynaklı değil, bana yazılımsal bir problem gibi geldi son çıkan ses, fare imleci kısacası bilgisayar donuyor ve birkaç saniye sonra tekrar açılıyor(kapanıp açılma değil kaldığı yerden devam etme) Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler :)Şu simge ne anlama geliyor ?

• Internet Download Manager tarzı bir program sanırım o. Virüs programınla bir tarama yap ve UnHackME gibi bir programla kötü niyetli yazılım taraması yaptır.
  • İdm tarzı bir program kurmadım. işletim sistemini kuralı 1 hafta oldu donma sorununu hallettim biosu güncelleyerek. Biosu güncelledikten sonra ne hikmetse bu sorunda gitti. asus x550vx kullanıcılarına tavsiyem biosu güncelleyin. Aksi takdirte 1 hafta içinde bilgisayarda donma ve ısınma problemleri meydana geliyor. Ben şu videoyu kullandım umarım sizinde işinize yarar. Konu kilithttps://www.youtube.com/watch?v=x3zkRz6vrc4&t=63s
  • Sorun düzelmedi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Birkaç saat gidince ben düzeldi sandım..
  • Mouse u ustune getırdıgınde bıseyler yazıyo mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmıyor hemen kayboluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.