(Sorun çözüldü ) Türknet arıza kaydı.
Merhabalar Özgür iletişim 75mbps vdsl kullanıcısıyım, bağlandığım günden beri arıza çok nadir de olsa ufak tefek kopmalar söz konusu oluyordu. 12-03-2022 tarihinde hızım bir anda 7mbps ye düştü ve upload 0,4xx seyretmekten destek kaydı açtım klasikleşmiş cevaplar dışında, evden çalışan birisiyim günlük işlemler var 8mbps upload benim için yeterli olup gündelik işlerimi yapabiliyordum o günden beri işlerim 2 katına ertesi günü 4 katına sonraki gün 2 kat şeklinde giderek artmakta ve böyle daha ne kadar beklemeye devam edeceğim, her gün klasik copy paste cevaplar ile devam ediyoruz Türknet sayesinde Karasal yayınlara geçtik çocukluğuma geri döndüm, çünkü ip tv netflix hiç bir şekilde izlenmiyor download hızı 3,5 mbps kadar düşüyor televizyon haram oldu internet üzerinden yürüttüğüm işler katlanarak dağ gibi oldu, toplantılara giremiyorum ses gitmiyor görüntü gelmiyor cep telefonu interneti Türknet sayesinde bitti, şimdi de 1-2 güne kalmaz eşimin interneti bitecek, ve hala komik şekilde destek kaydında 3 isim ile yazıştık saha ekiplerinden dönüş bekliyorum - saha ekiplerinin kontrol işleri devam etmekte - süreci yakından takip ediyorum - Türk Telekom ofisi ile görüşmeler devam ediyor - konu ile ilgili ivedilik belirttim, gibi robot cevaplar devam ediyor ama herhangi bir şekilde icraat söz konusu değil. Burada işler dağ gibi birikmeye devam sorun çözülmediği halde beklemeye daha ne kadar devam edeceğim belli değil.
Yeni abone olacak arkadaşlara buradan yazıyorum arıza halinde klasik robot cevaplar karşınızda beliriyor ama çözüm yok aşağıya işinize yarayacak resimler bırakıyorum umarım işinizi görür.
Edit : Sorun 4 günde çözüldü an itibariyle tt ekibinden bir arkadaş gelip ilgilendi eskisi gibi tekrardan kullanabilirsiniz, ayrıca arıza kaydı açıldığı günü saymıyorum Türknet kullanacak arkadaşlar veya geçecek arkadaşlar bilgisine, bu arada konuyu buraya açmam ile işlemler daha hızlı ilerledi diğer Türknet sayfasında sürekli otomatik mesajlar şeklinde cevap alıyordum konun buraya açılması ve çözümü daha hızlı oldu.
Edit 2: Önceki arıza 4 gün sürmüştü arıza çözüldü bu seferde sık sık kopmalar söz konusu bakalım bu kaç gün sürecek.
Edit 3: Sık sık kopma sorunu ekibin beni aramasından sonra ki gün (2 gün) içerisinde 24 saat boyunca herhangi bir kopma söz konusu olmadı.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 162 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar