Merhabalar Özgür iletişim 75mbps vdsl kullanıcısıyım, bağlandığım günden beri arıza çok nadir de olsa ufak tefek kopmalar söz konusu oluyordu. 12-03-2022 tarihinde hızım bir anda 7mbps ye düştü ve upload 0,4xx seyretmekten destek kaydı açtım klasikleşmiş cevaplar dışında, evden çalışan birisiyim günlük işlemler var 8mbps upload benim için yeterli olup gündelik işlerimi yapabiliyordum o günden beri işlerim 2 katına ertesi günü 4 katına sonraki gün 2 kat şeklinde giderek artmakta ve böyle daha ne kadar beklemeye devam edeceğim, her gün klasik copy paste cevaplar ile devam ediyoruz Türknet sayesinde Karasal yayınlara geçtik çocukluğuma geri döndüm, çünkü ip tv netflix hiç bir şekilde izlenmiyor download hızı 3,5 mbps kadar düşüyor televizyon haram oldu internet üzerinden yürüttüğüm işler katlanarak dağ gibi oldu, toplantılara giremiyorum ses gitmiyor görüntü gelmiyor cep telefonu interneti Türknet sayesinde bitti, şimdi de 1-2 güne kalmaz eşimin interneti bitecek, ve hala komik şekilde destek kaydında 3 isim ile yazıştık saha ekiplerinden dönüş bekliyorum - saha ekiplerinin kontrol işleri devam etmekte - süreci yakından takip ediyorum - Türk Telekom ofisi ile görüşmeler devam ediyor - konu ile ilgili ivedilik belirttim, gibi robot cevaplar devam ediyor ama herhangi bir şekilde icraat söz konusu değil. Burada işler dağ gibi birikmeye devam sorun çözülmediği halde beklemeye daha ne kadar devam edeceğim belli değil. Yeni abone olacak arkadaşlara buradan yazıyorum arıza halinde klasik robot cevaplar karşınızda beliriyor ama çözüm yok aşağıya işinize yarayacak resimler bırakıyorum umarım işinizi görür. Edit : Sorun 4 günde çözüldü an itibariyle tt ekibinden bir arkadaş gelip ilgilendi eskisi gibi tekrardan kullanabilirsiniz, ayrıca arıza kaydı açıldığı günü saymıyorum Türknet kullanacak arkadaşlar veya geçecek arkadaşlar bilgisine, bu arada konuyu buraya açmam ile işlemler daha hızlı ilerledi diğer Türknet sayfasında sürekli otomatik mesajlar şeklinde cevap alıyordum konun buraya açılması ve çözümü daha hızlı oldu. Edit 2: Önceki arıza 4 gün sürmüştü arıza çözüldü bu seferde sık sık kopmalar söz konusu bakalım bu kaç gün sürecek. Edit 3: Sık sık kopma sorunu ekibin beni aramasından sonra ki gün (2 gün) içerisinde 24 saat boyunca herhangi bir kopma söz konusu olmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisMyJerusalem -- 19 Mart 2022; 8:58:23 > |
(Sorun çözüldü ) Türknet arıza kaydı.
-
-
Türknet tarafında en sıkıntılı konu bu sanırım. İnsan çekiniyor, TT ne kadar kötü olursa olsun gece bir arıza olunca arayıp kayıt bıraktığımda sabah gelip gideriyorlar.
-
Merhaba, süreci en hızlı şekilde tamamlamak için arka planda uzmanlarımız yakından takip etmektedirler. Her gelişme için size mutlaka bilgi vereceğiz, ben de ayrıca ekiplere aciliyetinizi ileteceğim. En hzlı şekilde sorunu çözümleyeceğiz. -
Sorun 4 günde çözüldü an itibariyle tt ekibinden bir arkadaş gelip ilgilendi eskisi gibi tekrardan kullanabilirsiniz, ayrıca arıza kaydı açıldığı günü saymıyorum Türknet kullanacak arkadaşlar veya geçecek arkadaşlar bilgisine, bu arada konuyu buraya açmam ile işlemler daha hızlı ilerledi diğer Türknet sayfasında sürekli otomatik mesajlar şeklinde cevap alıyordum konun buraya açılması ve çözümü daha hızlı oldu.
-
Merhaba, sorunun çözülmesine sevindim. Her zaman size destek olmak için burada olacağız, keyifli kullanımlar dilerim. -
sorununuz cozulduyse online islemlerden turknet icin kullanmadiginiz gun kadar indirim isteyiniz ben sorunum oldugunda hep indirim aliyorum -
Online işlem merkezinde fatura kısmından kullanım yapmadığınız günlerin iadesini için kayıt oluşturabilirsiniz, net süreyi tespit ederek faturanızda imdirim sağlarız. -
@TurkNetDestek daha önceki arıza 4 günde sonuçlandı bu seferde sık sık kopmalar söz konusu olmaya başladı arızanın birinden kurtulduk diğeri baş göstermeye başladı
Bu durum giderek can sıkmaya başladı
-
%90 ihtimalle senin hattındaki bir kablo yerinden çıkmıştı
-
Bu önceki arıza için mi verdiğin cevap yoksa ikincisi olan sık sık kopmalar olmaya başlayan arıza için mi verdiğin cevap teşekkürler.
-
Sizin probleminiz gene 4 günde çözülmüş şanslısınız. Ben 22 şubattan beri çözüm bekliyorum...
işte burda açtığım konu... https://forum.donanimhaber.com/turknet-hiz-problemi-ve-bir-turlu-cozulmeyen-ariza--152201432
-
Merhaba, ekiplerimiz kaydınızı işleme aldı. en hızlı şekilde sorunu çözümleyerek size bilgi verecekler. -
Son 24 saatte herhangi bir kopma söz konusu olmadı, teşekkürler.
-
Sorunun çözülmesine sevindim, keyifli kullanımlar dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X