İlkokul öğrencisi için hangi iPad?
Herkese iyi forumlar. Seneye birinci sınıf olacak kızım için tablet almayı düşünüyorum. Yaşına uygun platformlarda eğitim/boyama/oyun/çizgi film için kullanacak. Apple almayı düşünüyorum. Şöyle bir baktığımda en uygunu normal iPad gibi ama pek bilgim yok. uzun süre kullansın istiyorum. Fiyatlar bildiğiniz gibi değişken. Hangi hafıza boyutunda, hangi kalem ve kulaklıkla, hangi iPadi, kaçıncı nesil olarak almamı önerirsiniz? Mevcut durumda eğitim indiriminden faydalanabilir miyim? Yakında yeni nesil vs çıkma durumu var mı bekleyeyim mi? Bilgisi olanlardan ve tecrübesi olanlardan cevaplar bekliyorum. Teşekkürler
Herkese iyi forumlar. Samsung 48JU6470 televizyon kullanıyoruz. Normalde ulusal kanalları ve 11053/30000 frekansı ile TRT kanallarını izlerken sorun yaşamıyoruz. Ancak Avrupa Şampiyonası için TRT'nin yayınladığı 11794/30000 V frekansında ki TRT kanallarını (TRT 1, TRT Spor vs ) izlerken yayında takılmalar/donmalar oluyor. Daha önce İstanbulda Dünya kupası zamanında da aynı sorunu yaşamıştım, çözememiştim. Abimlerde LG televizyonda sorun olmuyor mesela. Bu konuda bilgisi olan veya çözüm önerisi olan olursa çok memnun olurum. Teşekkürler
Hangi İnternet Sağlayıcı
|
Hangi Kredi Kartı
|
Pasta - Cila ve Koltuk temizleme
Meslek: Doktor
İlgi Alanları: Otomobil, seyehat, teknoloji
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.042 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası