Şimdi Ara

Hangi Playstation 5 seçilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, playstation 5 almayı düşünüyorum. Kaç çeşit playstation 5 var kafam karıştı? Mesela Slim ayrı bir şey mi? Her versiyonun cd li cdsizi mi var? Bilen birisi aydınlatabilirse sevinirim 😊 bir de profesyonel olmayan birisi için hangisi tercih edilmeli?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben de aynı soruya cevap arıyorum.

PS5 Digital Edition alacağım, CDli versiyon almayacağım, CD fiyatlari çok pahalı hocam. Bence gerek yok. Siz de böyle yapabilirsiniz.

İki kollu olan versiyon düşünüyorum.

Sarj istasyonu alıp almama konusunda kararsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutdem -- 13 Şubat 2025; 19:36:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mevlutdem kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç çeşit playstation 5 var? Her çeşidin cd li ve cdsizi mi var? Ben bunları anlamadım :)

• auyarr A kullanıcısına yanıt
    Hocam,
    PS5 Slim Digital
    PS5 Slim CDli
    PS5 Pro

olarak benim bildiklerim var.

CD ile oynamak illa şart değilse (ki pahalı bence) en çok tutulan model PS5 Slim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutdem -- 13 Şubat 2025; 19:41:18 >
  • playstation almak için profesyonel olmana gerek yok fat kasa,slim,pro şeklinde çıkış yaptı playstation bu modellerden birini tercih edebilirsin.

• EreninhoFB kullanıcısına yanıt
    Hocam ben PS5 Slim Digital Edition 1TB düşünüyorum, iki dualsense ile almayı düşünüyorum.

Fakat şarj istasyonu alsam mı almasam mi karar veremedim siz ne tavsiye edersiniz aradaki 2-3 bin lira fiyat farkına değer mi

Teşekkürler 🙏 Pro da CD siz galiba istersek CD kısmını ayrıca satın alabiliyoruz gibi gördüm. Kutuda 2 kol çıkanı oluyor mu yoksa 2.kol için ayrı bütçe ayırmamız şart mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam proda da hem cdli hem cdsiz versiyon var

İçinden iki kol çıkan versiyonlar da var, fiyat farklarını ödeyince seçenek çok hocam yeter ki para olsun 😂

• EreninhoFB kullanıcısına yanıt
    Normal oyuncunun fark edemeyeceği veya önemsemeyeceği hız/tepki süresi için ekstra para vermeyeyim diye onu belirttim. Teşekkürler

Fiyat/performans olarak en uygun kombinasyonu yakalamamız lazım 😁

Kesinlikle ben de şu an o dertteyim 😂 Beraber paslaşalım hocam arastiralim

2-3 mağaza dolaştım satış görevlilerinin söyledikleri birbirini tutmuyor. Birisinin CD li dediğine diğeri CD siz diyor kafam iyice karıştı. O yüzde. Karşılaştırma da yapamadım 😁

Hocam muhtemelen satanlar da o paketin içeriğini bilmediği için öyle söyleyip geçiyorlar

Seçenek çok hocam ama ben bu ekonomide, CDli olan versiyona yönelmenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Arada ufak bir fiyat farkı olsa verilebilir ancak bence değmez

• Slim dijital alıp geçin hocam ilk defa alıyorsanız amazon üzerniden bakabilirsiniz.

• Slim Dijital işini görür üstad. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurtdışından getirtmeseydim cdli almazdım. İçinden GOW: Ragnarök ve Horizon Forbidden West cdleriyle geldi. Oynadıktan sonra discleri sattım. CD başka bir şey görmedi bundan sonra da görmez sanıyorum. O nedenle gerek yok dijital alın geçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.