Çok Kararsızım
Arkadaşlar merhaba ben şuan sanayi de metal işinde çalışıyorum havalandırma, doğalgaz bacası ve dükkanda argon kaynağı ile uğraşıyoruz. Türasaş diye bir yer var memleketimde aylık 15-16 milyara kaynakçı çalıştırıyorlar kadrolu olarak. Sizce sanayiye devam edip dükkan açmaya mı çalışayım yoksa Türasaşa mı gireyim.
TÜRASAŞ'da Çalışan Var Mı?
Usb to lan ne işe yarar?
Arkadaşlar ben şuan usb kablosu ile internete bağlanıyorum ethneret kablosu ile bağlanmıyorum ayrı bir kablo ile bağlanıyorum. Oyunlarda aşırı ping oluşturuyor arkadaş bana usb to lan al dedi fakat ne işe yarar hiç bir bilgim yok bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Okumak mı, çalışmak mı?
Arkadaşlar sağlık turizm öğrencisiyim 2. sınıfa geçmiştim okulu bırakarak sanayide metal işine girdim. Argon kaynağı, gaz altı kaynağı yapıyorum. Sertifika alıp TÜRASAŞ'a başvurmayı düşünüyorum sizce okumak mı mantıklı çalışmak mı?
RAM Uyumluluğu Nasıl Olmalı?
Arkadaşlar merhaba şuan bende 4GB ram var ve 8GB bir ram almayı düşünüyorum. Bu alacağım ram sizce uyumlu olur mu bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
8 GB Ram Yapmak İstiyorum
Arkadaşlar bende şuan 4GB ram var fakat ben 4GB ek ram alıp 8GB ram yapabilir miyim ya da 8GB Ram almam için kaç mhz ram almam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim. Resimde göremeyenler için DDR3 Dram Frequency 665.1 MHz.
Loprox Şampuanı Kullananlar
|
Saçlarım Dökülecek Diye Korkuyorum
|
Oyunlardaki Nick Takıntım
|
Clindoxy Jel
|
R A G E M I S E R |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.179 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic