1126688475 yeni araç satın almak istediğim için uygun fiyatlı temiz bir araç
Merhabalar, şu anki aracım peugeot 2008 2018 model üzerine biraz ekleyip aynı segment sıfır araçları inceliyorum.Otomobiller hakkında çok detaylı bilgim yok.Genellikle şehir içi sürüş ve ara sıra uzun yol yapıyorum. Yakıt fiyatları göz önünde bulundurulunca hem az yakan ve de bakım ve parça bulunurluğu ikinci el piyasası vesaire çok kafa ağrıtmayacak bir araç düşünüyorum.
Şu an aklımdaki modeller VW T-Cross Renault-Captur Ford-Puma veya biraz daha uygun fiyat bandında Seat-Arona MG ZS ve Cherry (birçok yorum kötülüyor fakat kullanıcıların iyi yorumlarını da okudum) şu anda aklımdaki modeller bunlar.Bunlar arasından veya benzerleri için yorumlarınız neler ?
Yorumlar için teşekkürler.
GPU %100 Kullanımıyla Yaşanan Drop
Özellikle GTA 5 ve Rainbow oynarken yaşıyorum. Oyunu açtıktan 30 dk sonra 5-10 dk aralıklarla 20saniyeliğine fps 60 70 lerden 10-15 civarına düşüyor. Masaüstüne inip baktığımda GPU nun o anlarda %100 e çıktığını görüyorum. Oyun dışı kullanımda veya zorlamayan oyunlarda yaşamıyorum. Sıcaklıkla da alakası yok max 75 dereceyi görüyor. Hp Pavilion notebook kullanıyorum ekran kartım Nvidia Rtx 3050ti işlemcim Ryzen 7 5800H.
Merhabalar yaklaşık 1 yıl önce aldığım HP Pavilion notebook bilgisayarımda son 1 aydır oyun oynarken (GTA5 ve Rainbow da yaşadım) 15 20 dakikada bir 30 saniyelik droplar yiyorum 160 170 olan fps im 10 15 arasına düşüyor nedeni sıcaklık da olabilir çünkü zaman geçtikçe daha sık olmaya başlıyor nedeni yazılımsal veya donanımsal olarak bilmiyorum. Sistemim Win 11 güncellemelerin hepsini yaptım ekran kartım da güncel.Sistemde Amd Ryzen7 5800H işlemci Nvidia Rtx 3050 ti ekran kartı 16gb ram ve 1tb m2 ssd bulunuyor. Dar boğaz yaptığını sanmıyorum hazır olarak aldığım için. Aklınıza gelen herhangi bir nedeni ve çözümünü paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler.
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 859 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası