Ram yüksetmesi Yapamıyorum Yardım pls
selamın aleyküm bu sabah TUF GAMING B760M-PLUS WIFI bios uprage yaptım tabi bunu yapinca ram Frekensı sıfırlıyor.. ne yaptımsa düzeltemedim sorun şu şekilde bende Resimdeki göründüğü gibi Ram var 6400 Mhz ama pc de 6400Mhz yarine bunu gösteriyor Resimin attım ..3 40 Mhz biostan 6400 Mhz çekiyorum anakart kırmızı ışık yanıyor görüntü vermiyor sonra bios pilin çıkarıp reset atınıp tekrar bioasa giriyorum 5800 MHz yapiyorum gene aynı 5000 MHZ yapiyorum gene aynı ama sonra Ram auto alınca açılıyor oda ram Mhz 3.40 olarak alıyor bunu nasıl düzeticem sabahtan beri uğraşıyorum.. . bilgisayarcı yada götürdüm yapamadı ne ypatıksa 6400 MHz çekemedik ama anakartın kendi sitesinde 7200 Mhz kadar destek var diyor hatta asus sitesindende anakarrta baktım ordada minimum 6000 mhz diyor ne yapmam gerek... çözümü nedir
?
işlemci sicaklığı Yardım.
selamın aleyküm malum intel 13 ve 14 nesil işlemcilerde genel bir sıkıntı var bende ince hesaptan yeni bir sistem toplamıştım intel i7 14700K lı bir sisem işlemci cinebench 2024 testide 95 dereceyi görüyor ve Call of Duty te arad 68 56 sonra 78 sonra 98 görüyor sonra tekle 56 düşüyor sıvı soğutmada
Lian Li Galahad II LCD 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu var sizce bu normalmı ? buraya testleri atıyorum anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim ince yoksa işlemciyi iade etmeyi düşnüyorum..
Meslek: yok
İlgi Alanları: oda yok
ismail |
selam bankadan kredi çekiyorum sanki kaç yere form doldurdum :) |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 321 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware