Çocuk yapmayı yasaklayacağım bana oy verin
İlla çok çocuk isteyen üvey bir çocuk edinsin hali hazırda bir sürü çocuk var en az 8 yıl boyunca 1 adet bile çocuk doğmayacak bu ülkede nüfusumuzu 30-40 milyona indirmeyi hedefliyorum
Dalga geçmek amacıyla "Vay havalısın." falan diyorlar yahu o adam inançsız olduğun söylediği an ölüm tehlikesi aşırı yüksek güya havalı olmak için inançsız oldun diyor la havalı olmak için inançsız mı olunur havalı olmak isteyen gider lüks araba alır havalı olur ne alakası var dinden çıkmakla havalı olmanın bu müslümanların geneli neden inançsızların havalı olmak için dinden çıktığını zannediyor mesela ben inançsızlar arasında havalı olmak için dinden çıkan bir kişiyle bile tanışmadım kaldı ki ben hayatım boyunca inançsız olmanın havalı olmadığını tehlikeli riskli olduğunu düşündüm
ayrıca bir kişi müslümansa ve havalı olmak için inanmıyorum diyorsa bunu yapmaz sınırlı bir dünya için sınırsız alemini çöp etmez yani nereden tutsan elinde kalıyor
İktidar değiştikten sonra mutlu şarkılar dinliycem
son ses açacam popüler olan müzikleri bile açacam
ben repçi olacam
şu tipe bak bu bile yapıp ünlü oluyorsa ben ortalığın .... .... valla
hayatta hiçbir şey bizim elimizde değil
olacakları yaşıyoruz hiçbir şeyi başarmıyorsunuz dinlere inanmıyorum ama hayat önceden belirlenmiştir
Meslek: sporsaglikyasam.com
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.114 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı