Şimdi Ara

dinlere inanmayanlara neden bunu diyorlar 'havalı eleştirisi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dalga geçmek amacıyla "Vay havalısın." falan diyorlar yahu o adam inançsız olduğun söylediği an ölüm tehlikesi aşırı yüksek güya havalı olmak için inançsız oldun diyor la havalı olmak için inançsız mı olunur havalı olmak isteyen gider lüks araba alır havalı olur ne alakası var dinden çıkmakla havalı olmanın bu müslümanların geneli neden inançsızların havalı olmak için dinden çıktığını zannediyor mesela ben inançsızlar arasında havalı olmak için dinden çıkan bir kişiyle bile tanışmadım kaldı ki ben hayatım boyunca inançsız olmanın havalı olmadığını tehlikeli riskli olduğunu düşündüm

ayrıca bir kişi müslümansa ve havalı olmak için inanmıyorum diyorsa bunu yapmaz sınırlı bir dünya için sınırsız alemini çöp etmez yani nereden tutsan elinde kalıyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:57:3 >
  • Brad Pitt, Marie Curie, Einstein filan hep havalı olmak için dinden çıkmışlar.
    Yalan da deel hani bak Brad Pitt havalı şimdi doyruya doyru. Dinden çıkmadan önce havasız mıydı ona bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coolsun belki ama cehennem so hot.

• Brad Pitt ateistken cool rollerdeydi. Son zamanlarda yaratıcıya inanıyorum gibi açıklamaları oldu iyice cool imajını kaybetti. Demek ki inançsızlık = cool, bu 2+2= 4 kadar net işte daha ne.

• Çevresindeki herkes dindar olan insanlar dindar olmamayı çok nadir bir şey zannediyor, aykırı bir şey yaptığını zannediyor.

Geçen de biri oruç tutmadığı için aşırı şaşıran bir kız görmüştüm mesela, halbuki tutmayan milyonlarca kişi var ülkede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olmaz.

şişman kel gözlüklü olman lazım.. Sadece Kel ve Gözlüklü olman yeterli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt

Gençliğin verdiği rehavetle söyler tabi Brad Pitt yaşlandıkça baktı iş moka sarıyor bu işin havası civası kalmadı inanıyorum der tabi. Batan geminin, düşen uçağın, freni boşalıp uçuruma giden aracın ateisti olmaz diye boşuna demiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 11 Haziran 2022; 13:54:51 >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    boşuna diyorlar. bilinçli olarak inançsız olan hiç kimse bu gibi durumlarda dua etmeye başlamaz. çok sığ bir görüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 11 Haziran 2022; 14:23:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onu diyenlerin mantığını ben de çözemedim. İnançsız olanın havalı olduğu nerde görülmüş la. Kim biri inançsız diye onu havalı buluyor. Bomboş eleştiri, eleştiri bile değil hatta. Anlamsız sesler bütünü.

• İnançsızım havalıyım diyen yok,bunu iddia edenlerin ağzına kürekle 🐫 tersi atayım.

• Dine inanmak denilen şey öncelikle bir insana inanmaktır.
    Yani “tanrı benimle konuştu açları doyurun dedi” diyen bir insana inanmak gayet işe yarar ve saygıdeğerdir.
    İnanmamak da gayet normaldir ve o da saygıdeğerdir.

Düşen uçak konusu tamamen yalan ve manasız. Bir Mitra rahibinin Mitra’dan emir aldığına inanmadıysanız, uçak düştü diye neden inanasınız ki ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 12 Haziran 2022; 15:31:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.