Spora başladım ve bacağım feci ağrıyor
Fitness salonuna yeni başladım ve ilk olarak full body yaptım ve 2 gündür dizim çok feci ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ciddi bir sebebi olabilir mi ?
12.500 TL ile ne tür iş yapabilirim
Konuya başlamadan önce dalga geçmek isteyenler lütfen çıksın sorum gayet açık net öğrenciyim ufak işlerde çalışarak kazandığım bu parayla bardakta süt mısır işi tarzı işler yapabilir miyim herhangi bir önerisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?
Yeni bir kripto para çöküşü gelecek m
Kendimde bir kripto para yatırımcısı olarak son zamanlarda çok kuşkulanıyorum öyle ki yatırdığım miktarı azaltıp küçük miktarlarla oynuyorum bu aralar parayı çekip hiç oynamayacağım çünkü Nisan ayında çok büyük düşüşler olabilir ha bu dediklerim sadece kişisel görüşüm sebep ise biliyorsunuz artık kripto para duymayan kalmadı haliyle insanlar deli gibi para yatırıyor ben 2017 gibi kadar olmasada büyük düşüş sezonu başlayacak diye düşünüyorum ve size bir olay bırakıyorum.
Bu olay ABD eski Başkanı John F. Kennedy Babası yaşadığı bir olay
İşe giderken ayakkabılarını boyatan baba Kennedy, ayakkabı boyacısının borsaya merak saldığını öğrenir. Boyacı ‘‘Görüyor musun bey, borsa çok para kazandırıyor son aylarda’’ deyince Kennedy kararını verir. ‘‘Boyacı bile borsadan para kazanıldığının farkına varmışsa, artık borsadan para kazanılmaz’’ deyip o gün elindeki tüm hisse senetlerini satar. Bir hafta sonra da meşhur 1929 Krizi çıkar. Borsa altüst olur. Bu sayede baba Kennedy tüm servetini korumuş olur.
....
...
Kripto paralara ilk vergi getirildi
Son günlerde sıkça kripto paralara vergi gelecek mi haberi konuşuluyordu.
An itibariyle Gelir İdaresi Başlanlığı, “Kripto para mirasçıları artık beyanname verip vergisini ödeyerek mirasını alabilecek”
Konuya ilişkin kararı Bahçeşehir Üniversitesi’nden Muhasebe Profesörü Prof.Dr. Fatma Ulucan Özkul twitter hesabından paylaştı.
Sizce ileride bu vergilerin artacağını düşünüyor musunuz
Konuya ilişkin kaynak : https://kriptohaberi.com/kripto-paralara-ilk-vergi-geldi//
Site : https://gorevyapkazan.org/
Akılda kalıcı keyword bir alan adına sahiptir içerisinde şık sade tasarımlı görev yap kazan scripti de veriliyor
Site içerisinde 1 senelik host bedava
Fiyat : 350 TL
Daha detaylı bilgiler için p.m atabilirsiniz.
Sıcak Gelişme Binance hacklendi mi
Bugün binance kulanıcılar hesaplarındaki cüzdanlara erişemedi ve sosyal medyada hacklendiğine dair söylentiler olsada binance yaptığı açıklamayla sistemin yoğun olduğundan dolayı kaynaklandığını belirtti.
Kaynak :
Site : https://kriptohaberi.com/
Kısaca hakkımızda dünyada ve Türkiye'de kripto paralara olan ilgi kriptohaberi.com olarak kripto severlere kripto paralar hakkında bilgi edinmek isteyen herkese kendi tecrübelerimiz ve araştırmalarımızla sizlere paylaşmaktır
Bugün sıfır olarak aldım açar açmaz kurulumları yaptım eski bir ios kullanıcısıyım ve androide geçmiş oldum pek bilmesemde ilk açtığım zaman bi yarım saat kullandım su gibi gitmesede çabuk şarjı bitiğini görüyorum ve bataryası çok iyi dediler acaba donanımsal bir telefon mu şansıma denk geldi :/ şuan şarja koydum kapatıp lütfen yardımcı olabilir misiniz
Kaç kg dumbell almalıyım
Arkadaşlar dumbell ve göğüs yayı alcam ama hangisi almalıyım kararsızım boy 175 kg 60 5 kg dumbell mi başlasam acaba
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.898 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic