Macun ve Soğutucu tavsiyesi
|
|
ANTALYA DERSHANE ÖNERİSİ
|
|
|
|
|
|
KAFAYI YİCEM YARDIM PLSSS
|
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi Mimarlık öğrencisiyim 2.sınıfa geçtim isteyerek yazdığım bir bölümdü ama çok yıpratıcı gecesi gündüzü boş zamanı olmayan hocaların bir şey beğenmediği ve proje dersinden(8 dönem devamlı ders) bir dönem kalınca 1 yıl uzaması ki 2.dönem kaldım ve 5. yıl garantilendi bunların dışında bir gelecek görememem ülkemizde özel sektör bitik bir halde malum.Hemşirelik ya da ilköğretim matematik öğretmenliğine geçiş yapmayı düşünüyorum merkezi puanımla ama çok kararsızım mimarlığa devam etsem 6.yıla da uzayacak eminim belki 7 olacak bilemiyorum gerçekten tam puanlık ödev teslim ettiğimizi düşünüp 30 almak veya 2 ay çizdiğimiz projeye hocanın hiç olmamış demesi beni bunalttı sanırım.
Size sormak istediğim ne yapmalıyım mezuna kalarak geldim şimdiden 2 senem gitti hangi bölüm bana göre gerçekten bilmiyorum çünkü okuduğunuz yorumlar veya öneriler asıl işle karşılaşınca çok farklı oluyor. Hemşireliği ataması çok iyi ve geleceğim bir nebze garanti olsun diye istiyorum ağabeyim ve kardeşim öğretmenlik okuyor eve şuan ilk. mat. öğretmenliğinin ataması da iyi ama 4 5 sene sonrasını kestiremiyorum.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 88
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.012 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar