MTB VE ŞEHİR/TUR BİSİKLETİ TAVSİYESİ LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar, 2 arkadaş bisiklet almak istiyoruz.
Bir tane şehir/tur bisikleti, bir tane de MTB almayı düşünüyoruz.
Araştırmalarımız genelde hangi marka alınmalı yönünde oldu ilk etapta fakat kullanmadığımız için sadece okuduğumuz kadar biliyoruz. Diğer parçaları zaten bilmiyoruz ve çok karmaşık geliyor şu an sıfır bilgili 2 kişi için...
Cannondale
Corratec
Cube
Focus
Ghost
Giant
Merida
Scott
Specialized
Trek
Bu markaların en iyiler olduğunu yazıyorlar genelde kullanıcılar ama bizim için önemli olan markadan ziyade uzun ömürlü kaliteli kadro ve sağlam bileşenleri bir arada kullanması. Yani yukarıdaki markalar olması şart DEĞİLDİR. Satış sonrası garanti destek servis ağı ne kadar yaygın ve ne kadar arkasında duruyor ürünün ve müşteriyle iletişimler sadece satana kadar değil de üründe en ufak sorunda yardımcı oluyor olmaları. Yedek parçalarında ve tamirinde sorun yaşamak istemiyoruz. Çünkü anlamıyoruz. Ve son olarak bir heves ile alıyoruz fakat üç ay sonra bizlik değilmiş diyip ya da çok güzelmiş ya daha iyisini alalım yükseltelim bunları derken, 2.el olarak hem çok fazla maddi bir zarar olsun istemiyoruz hem de tutulan modeller olmasını istiyoruz ki satarken de zorlanmayalım. Bunları da göz önünde bulundurarak yardımcı olabilirseniz çok seviniriz...
Şehir/tur bisikleti kullanacak arkadaş;
Sıfır için bütçe 15-18 bin TL / ikinci el için 8-10 bin TL bütçesi mevcut. ( Ufak meblağı olmak kaydıyla alt/üst fiyatlardaki ürün tavsiyeleri de olabilir tabiki )
+ 1.79 boyunda 95 kilo ve 79cm bacak boyu var.
+ 27.5 inç ve üzeri jant boyu
+ Vites tercihi yok
+ Düz karbon maşa ya da gidondan kilitlenebilir ön amortisör.
+ Disk fren
+ Düz gidon
+ Alüminyum kadro ( karbona paramız yetişmez :) )
MTB bisikleti kullanacak arkadaş;
Sıfır için bütçe 9-10 bin TL / ikinci el için 7-8 bin TL bütçesi mevcut. ( Ufak meblağı olmak kaydıyla alt/üst fiyatlardaki ürün tavsiyeleri de olabilir tabiki )
+ 1.83 boyunda 75 kilo ve 84cm bacak boyu var.
+ 27.5 inç ve üzeri jant boyu
+ 21 vites ve üzeri
+ Gidondan kilitlenebilir ön amortisör. arka amortisör istemiyoruz.
+ Disk fren
+ Düz gidon
+ Alüminyum kadro ( karbona paramız yetişmez :) )
Yukarıda belirtmiş olduğumuz özellikleri göz önünde bulundurarak bizlere yardımcı olursanız çok seviniriz..
Merhabalar arkadaşlar, birkaç gündür araştırıyorum ama pek sağlıklı bilgi bulamadım. Bu işin içinde olan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirse sevinirim.
Bizler yaş pasta kuru pasta gibi ürünlerin üzerine kullanmayı düşünüyoruz. Gıda mürekkepleri kullanılıyor genelde bu tarz cihazlarda.
En basitinden POLONYA/VARŞOVA da bir ürün buldum.
YouTube da birkaç videosu mevcut daha detaylı bilmek isteyen olursa diye söylüyorum. Benzer ürünler için bilgi almak istiyorum. Marka model olarak yazarlarsa sevinirim.
Dipnot: konu yanlış yerde ise adminlerden rica uygun yere taşınması lütfen silinmesin.
İMAGO FALCO
DOLAP UYGULAMASI KARGO BİLGİLERİ
Merhaba arkadaşlar, dolap uygulaması kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Alış-verişlerde kargo kodu veriyor bildiğimiz gibi. ( (muhtemelen 70-75 desi tutacak ağırlık) yurtiçi indirimine ihtiyacım var. )
Arkadaşım ile ilan açarsam onun ilanlarını satın alarak kendime ürün gönderebilir miyim?
İlanı ayakkabı, giyim, aksesuar olarak açıp ürünü gönderirken bilgisayar kasası göndersem bir sorun yaşar mıyım?
konuyu yanlış yere açmış olabilirim adminler taşırsa sevinirim. (eğer öyle bir durum varsa kusura bakmayın arkadaşlar.)
|
|
MİTSUBİSHİ ELC. - DAİKIN - SAMSUNG 48’-LİK TAVSİYE
|
|
|
|
SONY KD-55XF9005 & SAMSUNG 55NU8000 ÇATIŞMASI !!
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: PC - PC GAME - KONSOL - AŞÇILIK
bla bla bla |
bla bla bla |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 531
İkinci El Bölümü Mesajları: 244
Konularının görüntülenme sayısı: 65.719 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El