< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masarifane -- 3 Mart 2019; 21:23:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masarifane -- 3 Mart 2019; 21:23:57 > |
Normal sıradan led tv'lerde de burn in görme riski yoktur.Mesela 2008'de aldığım sony led tv'imde en ufak bir logo izi söz konusu değildir.Yani qled'lere mahsus bir özellik değil bu.Her led tv'de burn in olma riski yoktur.Hala ısrarla oledin altenatifiymiş gibi qled'i emsal gösteriyorsun.QLED=LED'tir.Forumda senin hakkında söylenilenler gerçekten doğruymuş.
|
Madem Samsung kendi adını lekelemek istemiyor o zaman Oled kelimesine çok benzer Qled kelimesini seçip kurnazlık yapmasaymış. İnsanlara, bakın bu oled gibi ama daha iyisi, deyip göz kırpıyor, bu kandırmaca olmuyor mu?
Örneğin ben yıllardır baklava üretiyorum, derken çikolata diye bir rakip ürün çıkıyor ve çok beğeniliyor. Ben hem onu küçümsüyor eleştiriyorum zararlı falan diyorum, hem de kendi ürettiğim ürünlere artık bikolata adını verip ona benzetmeye çalışıyorum. Bu resmen kurnazlıktır. |
neden arkadaşa tavsiye vermiyorsunuz ......
hangisini alsın ve neden ? |
Masarifane demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Qled ismi samsung'un pazarlama kurnazlığıdir. |
Madem Samsung OLED üreterek adını lekelemek istememiş, sizin de her zaman berbat, leş iğrenç kontrastlı dediğiniz IPS panelleri neden artık TV lerinde kullanıyor? Eskiden Samsung demek VA panel demekti. Adını Lekelemek istemeyen firma düşük kalite ips paneli de adıyla yanyana getirmezdi...
Demek ki olay tamamen ticari hamleler, yani Samsung markasına soylu bir anlam yüklemeye çalışmanıza gerek yok. |
samsung türkiye'de pahalı satıyor
bunu rahatlıkla ifade edebilirim fiyatını hak edip etmediğini türkiye satış hacimlerine bakarak belki evet demeliyiz sonuçta değeri alıcı biçiyor saha elemanlarının başarısı da yadsınamaz elbette umarım ampul yanmıştır.... |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 30 Ekim 2018; 10:42:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 16 Kasım 2018; 13:1:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 21 Şubat 2019; 23:58:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 16 Kasım 2018; 15:30:17 > |