Bildirim
Samsung 55NU8000--- 55mu9000 sizce ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu sorunun cevabını bende cok merak ediyorum ! -
Aynen bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 aydır 55mu9000 kullanan biri olarak yansımaz ekranı ve 1'e 6000 kontrast oranı için mu9000, 1080p de 120hz desteği ve oyun modunda 15 ms(mu9000 20ms) tepki süresi ve elektrik tüketimi için nu8000 diyorum. -
www.displayspecifications.com
Comparison between: 54.6" Samsung UE55MU9000, 54.6" Samsung UE55NU8000https://www.displayspecifications.com/en/comparison/7a61548c1
Rica etsem video çekme imkanınız varsa bizi aydınlatabilir misiniz sd kanallar görüntüsü kanallar geçiş filan teşekkür ederim...quote:
Orijinalden alıntı: MeNzA
1.5 aydır 55mu9000 kullanan biri olarak yansımaz ekranı ve 1'e 6000 kontrast oranı için mu9000, 1080p de 120hz desteği ve oyun modunda 15 ms(mu9000 20ms) tepki süresi ve elektrik tüketimi için nu8000 diyorum.
tabiki eve gittiğimde çekebilirim fakat kanal geçişi uyduda hızlı conax modüllü teledünyada yavaş diyebilirim...bu arada ikisindede tv tunerini kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: gshakanca17
Rica etsem video çekme imkanınız varsa bizi aydınlatabilir misiniz sd kanallar görüntüsü kanallar geçiş filan teşekkür ederim...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 19 Haziran 2018; 17:7:46 > -
Tamamdır beklemedeyimquote:
Orijinalden alıntı: MeNzA
tabiki eve gittiğimde çekebilirim fakat kanal geçişi uyduda hızlı conax modüllü teledünyada yavaş diyebilirim...bu arada ikisindede tv tunerini kullanıyorum.
Alıntıları Göster
Mu9000 10bit
NU8000 ise 8bit+FRC
Nu8500 👍🏻
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok mu yardımcı olacak nu8000 2018 model ama nette fiyatı mu9000 den ucuz karar veremedik gitti -
Bu ikisi arasında mu9000 daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: gshakanca17
yok mu yardımcı olacak nu8000 2018 model ama nette fiyatı mu9000 den ucuz karar veremedik gitti
Bu arada bütçeniz nedir? kaç inc düşünüyorsunuz? -
Birbirini aratacak cihazlar degil. Kimse cikip da mu 9000 cok daha iyi bir cihaz diyemez. Mu9000 gunes isigi aldiginda daha az yansima yapar. Kontrasti bir tik daha iyidir. One connect kutusu mevcuttur.
Nu8000 freesync desteklidir. Hdr daha iyidir. Siyahlar bir tik ustudur. Tepkime suresi (input lag) daha dusuktur. Tizen 4.0 mevcuttur. One connect yoktur. Tv unitesi arkasinda temiz kablo cozumu mevcuttur.
Mu9000 10 bit , nu8000 ise bazi yerlerde 8+frc bazilarinda ise 10 olarak gecmektedir. Ciplak gozle farkedemezsiniz bile. İyi bir 8 bit+frc panel kotu bir 10 bitten iyidir.
Yani kisaca sunu diyorum biraz daha oyuna merakliysaniz eger pc , xbox falan nu8000 i tercih edin derim. Onun disinda mu9000 hala en iyi cihazlardan bir tanesi. İki cihaz da uzmez birbirini aratmaz.
3500 civarı r tv arıyorduk fakat 55 inç almaya karar verdim o yüzden şuanda max bütcem 5000-5500quote:
Orijinalden alıntı: serkanhnr
Bu ikisi arasında mu9000 daha iyi.
Bu arada bütçeniz nedir? kaç inc düşünüyorsunuz?
Alıntıları Göster
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için 1 ay gibi zaman var önümde o dönemde indirim fırsatı kovalıyacağım umarım makul derece bir şey denk gelirse onu alacağım ama dediğiniz gibi nu8000 bir tık öndequote:
Orijinalden alıntı: maho23
Birbirini aratacak cihazlar degil. Kimse cikip da mu 9000 cok daha iyi bir cihaz diyemez. Mu9000 gunes isigi aldiginda daha az yansima yapar. Kontrasti bir tik daha iyidir. One connect kutusu mevcuttur.
Nu8000 freesync desteklidir. Hdr daha iyidir. Siyahlar bir tik ustudur. Tepkime suresi (input lag) daha dusuktur. Tizen 4.0 mevcuttur. One connect yoktur. Tv unitesi arkasinda temiz kablo cozumu mevcuttur.
Mu9000 10 bit , nu8000 ise bazi yerlerde 8+frc bazilarinda ise 10 olarak gecmektedir. Ciplak gozle farkedemezsiniz bile. İyi bir 8 bit+frc panel kotu bir 10 bitten iyidir.
Yani kisaca sunu diyorum biraz daha oyuna merakliysaniz eger pc , xbox falan nu8000 i tercih edin derim. Onun disinda mu9000 hala en iyi cihazlardan bir tanesi. İki cihaz da uzmez birbirini aratmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
xe9005 de istediğin fiyata bulabilirsen tercih edebilirsin. -
55 xe9005 bulamazsın.keşke bulunsa ... -
quote:
Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S
55 xe9005 bulamazsın.keşke bulunsa ...
|ops|||p||Media Markt
SONY 55XE9005 55'' 139 cm Ultra HD Android Smart LED TVhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-55xe9005-55-139-cm-ultra-hd-android-smart-led-tv-1173042.html?rbtc=cim
www.hepsiburada.com
Sony Bravia KD-55XE9005 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/sony-bravia-kd-55xe9005-55-140-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV000004YJG2?magaza=techkeyfim&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=cimri&utm_source=pc&utm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende 55NU8000 düşünüyorum düşük input lag ve 120hz freesync desteği için. Hala uygun fiyata bulamadım.
AirPlay desteği var mı acaba ? -
İki tv arasinda bende kaldim lakin eger kasa kalitesi onemli ise kesinlikle mu9000 daha kaliteli bir his uyandiriyor.ama yok onemsiz ise oyunda on planda ise nu8000 alinabilir ama bu panel kim nederse desin 8 bit .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- html5 film siteleri
- webos mu android mi ekşi
- lg mi samsung mu
- google tv mi android tv mi
- arçelik tv alınır mı
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X