Şimdi Ara

55MU8000-55MU9000-55XE9005 sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümde 2 ay gibi bir süre var.Uzun araştırmalar sonucu bu 3 televizyondan birisini almaya karar kıldım.

Sony 55XE9005 n11 5799 lira
    https://urun.n11.com/led-tv/sony-kd-55xe9005-hdr-4k-ultrahd-uydu-alicili-android-smart-led-tv-P228604025?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_214_3107&utm_term=&ref=akakce&v=1.15.6

Samsung ue 55mu8000 hepsiburada 4809lira

Samsung 55MU9000 n11 5379 lira
    https://urun.n11.com/led-tv/samsung-55mu9000-139-ekran-smart-premium-4k-ultra-hd-led-tv-P224989391?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_214_3107&utm_term=&ref=akakce&v=1.50

3 televizyonun arasında ciddi farklar var mı? Ayrıca hepsiburada ve n11 üzerinden alışveriş yapmak ne kadar güvenli?

2 aylık sürem olduğunu da göz önünde bulundurursak muhtemelen bir kampanya yakalarım ve bu televizyonlardan birisini alırım diye düşünüyorum.Son olarak yeni gelecek televizyonları beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgbat -- 10 Haziran 2018; 19:46:49 >

• Bütçe paralelinde 55mu8000 alın derim tam bir f/p ürünü ve one connect olayı çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ü de değilhttps://urun.n11.com/led-tv/samsung-55nu8000-4k-premium-uhd-smart-led-tv-P259552276

55Nu8000 2018 model alın geçin çek falan kullanarak 4800 4900 tl ye alınabilir. O sitelerden alışveriş yapmaya korkmayın sadece ürün aldığınız mağazaların biraz olumlu puanı olsun yeter.
  • Geçen sene 55mu8000 modelinden titreme yaptığı yönünde pekçok şikayet gelmişti yeni model 55nu 8000 de durum nedir acaba titreme varmı görüntü kalıtesi olarak nasıl bir tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydoktor

Geçen sene 55mu8000 modelinden titreme yaptığı yönünde pekçok şikayet gelmişti yeni model 55nu 8000 de durum nedir acaba titreme varmı görüntü kalıtesi olarak nasıl bir tv.
    Titreme olayı son sürümde tamamen kayboldu sıfır sıkıntı 1210 nolu sürüm

• Öncelikle yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Teknosada 65mu7000 5499 lira.65 ekran pek düşünmüyordum.Ancak fiyat olarak ilgimi çekti.Özelliklerde karşılaştırma yapinca pek bir fark göremedim.

Önerdiğiniz televizyonlarla lütfen bu televizyonuda kiyaslar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Mu8000 demi?bende hala var

• Valla ben cmtesi teslim aldım hem dahili uydu hem recevier hem xbox hem de iptv yayınlarında sıfır titreme ile izliyorum auto motion plus kapalı olarak

• Sony xe9005 ürününü almaya karar verdim.Önümde 2 aylık bir süre var.İyi bir indirim bekliyorum.Cevap veren herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgbat

Sony xe9005 ürününü almaya karar verdim.Önümde 2 aylık bir süre var.İyi bir indirim bekliyorum.Cevap veren herkese teşekkür ederim.
    neden xf9005 almıyorsunuz
  • ezgbat E kullanıcısına yanıt
    Bende xe9005 bakıyorum ama her gün fiyat artıyor 7000 TL civarı fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 27 Haziran 2018; 11:26:43 >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Aynen 2017 ler dusecegine tam.tersi artiyor

• 3 AY ÖNCE SONY KD 55XE9005 ALDIM 5400 TL YE ÇOK MEMNUNUM

• Horoz2048 kullanıcısına yanıt
    Simdi 7bin lira.

• Arkadaşlar selam. Samsung çok güzel tv. 55mu9000 olanını kullandım. Panelden dolayı ön cepheden izlenebilen bir tv. İzleme açısını biraz genişletince renkler solmaya başlıyor. dahada genişletince insan yüzleri negatife dönüşüyor. Uzak mesafe ve tam karşıdan izleyince görüntü müthiş. Renkler çok canlı kontrast güzel. İnsan yüzleri doğal değil. Kırmızı ağırlıklı bir görüntü hakim. Çok ayar gerektiriyor. Yinede tam randıman alamadım. Ses güzel fakat tatmin edici değildi. Kendi uydu alıcısında güçlendirici olmadığı için sinyal alımı düşük. Fakat kanalları izleyebiliyordum oneconnect. Takılan harici uydu alıcı cihazını tanıması ve tv nin kumandasıyla bunu kontrol edebilmek en güzel özelliğiydi. Belirttiğin tvlerin hepsi aynı paneli kullanıyor.

Lg 55sj850 araştırdım. İps panel kullanıyor. Renkler samsung kadar canlı değil. Her açıdan izlenebiliyor. Görüntü tatmin edici. İnsan yüzleri daha doğal. Açıyı ne kadar genişletirseniz genişletin insanlar negatife dönüşmüyor. Ses daha kaliteli. Tatmin edici. Baslar güzel. Harici uydu alıcısını tanıtınca tv kumandasıyla kontrol edebilme özelliği bunda da var. Tek kumanda. Uydu alıcısı güçlendiricili.

İkisinin birleşimi birşey arayanlara oled tavsiye edebilirim. Her iki tv nin artıları oled tv de var. Fiyat biraz daha artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Btcebi

Arkadaşlar selam. Samsung çok güzel tv. 55mu9000 olanını kullandım. Panelden dolayı ön cepheden izlenebilen bir tv. İzleme açısını biraz genişletince renkler solmaya başlıyor. dahada genişletince insan yüzleri negatife dönüşüyor. Uzak mesafe ve tam karşıdan izleyince görüntü müthiş. Renkler çok canlı kontrast güzel. İnsan yüzleri doğal değil. Kırmızı ağırlıklı bir görüntü hakim. Çok ayar gerektiriyor. Yinede tam randıman alamadım. Ses güzel fakat tatmin edici değildi. Kendi uydu alıcısında güçlendirici olmadığı için sinyal alımı düşük. Fakat kanalları izleyebiliyordum oneconnect. Takılan harici uydu alıcı cihazını tanıması ve tv nin kumandasıyla bunu kontrol edebilmek en güzel özelliğiydi. Belirttiğin tvlerin hepsi aynı paneli kullanıyor.

Lg 55sj850 araştırdım. İps panel kullanıyor. Renkler samsung kadar canlı değil. Her açıdan izlenebiliyor. Görüntü tatmin edici. İnsan yüzleri daha doğal. Açıyı ne kadar genişletirseniz genişletin insanlar negatife dönüşmüyor. Ses daha kaliteli. Tatmin edici. Baslar güzel. Harici uydu alıcısını tanıtınca tv kumandasıyla kontrol edebilme özelliği bunda da var. Tek kumanda. Uydu alıcısı güçlendiricili.

İkisinin birleşimi birşey arayanlara oled tavsiye edebilirim. Her iki tv nin artıları oled tv de var. Fiyat biraz daha artıyor.
    OLED olarak hangi modeli tavsiye edersiniz? Mümkünse 6000-7000 arasında 55" olarak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.