Şimdi Ara

sony hx920, tv seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili dh üyeleri öncelikle belirteyim benim smart tv beklentim yok çünkü ev bir sürü multimedia aracı dolu.
    çevremde böyle hi-fi ,sinema sistemleriyle uğraşan arkadaşlarla dolu onların yorumu: bir üst seviye panasonic plazma söylediler aklıma gelmedi zaten plazma istemiyorum sonra 2.sony hx920 3.philips dediler bende bu hafta karar vericeğim birde donanım habere sorayım dedim en kaliteli lcd,led panele sahip tvler hangileri son olarak hx920 nerde görüyorsunuz 2011 ürünü ve 4.5tl bu fiyat güncel mi yani fiyatını hakediyormu biliyorsunuz 2012 epey modeller çıktı. ilginize teşekkür ederim

• stoklarlarda var mıdır? düşüdüğün 55 inch mi?4.500 tl ise çok iyi fiyat.güncel fiyat mıdır bilmiyorum.doğrudan sony bayisine gitmek gerek.46 sı 3000 civarı olsa kaçırmayacağım model.
  • yok hocam 55i 6000tl falan 46sı 3000tl olsa şimdi terliklerle koşarım.
  • Selam arkadaşlar 46" 4200-5500 arası farklı fiyatlar veren var ben yaklaşık 3 hafta oldu 46HX920 aldım ( 2 Ad. gözlük , skype kamera kutu içeriğinde var ben ilave olarak hoparlör standınıda aldım ve hepsi için 4500 TL ödedim ) ürün çokşık ve aldığını hak ediyor diye düşünüyorum ... konu ile ilgili forumda birçok yorum var ilgilenenler bi karıştırsın forumu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahataton

Selam arkadaşlar 46" 4200-5500 arası farklı fiyatlar veren var ben yaklaşık 3 hafta oldu 46HX920 aldım ( 2 Ad. gözlük , skype kamera kutu içeriğinde var ben ilave olarak hoparlör standınıda aldım ve hepsi için 4500 TL ödedim ) ürün çokşık ve aldığını hak ediyor diye düşünüyorum ... konu ile ilgili forumda birçok yorum var ilgilenenler bi karıştırsın forumu ..

Nerden aldınız ? bende araştırıyorum...
  • selam arkadaşlar 46HX920 yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bir ürün , estetik açıdan da standı ile alırsanız daha şık durduğunu belirteyim ... 3D performansı ve görüntü kalitesinide fazlasıyla tatminkar buluyorum fakat kişiye göre değişebilir , fiyat olarak biraz pahalı olsada bana göre ederini fazlasıyla hak ediyor .almayı düşünen arkadaşlar için sonybizde.com sitesinde 4199 TL ben monolitic stand ile 4500 TL'ye aldım...

http://www.sonybizde.com/SONY-KDL-46HX920-117-cm-46-inc-Full-HD-3D-Intelligent-Peak-LED,PR-92.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahataton -- 18 Ocak 2013; 13:49:13 >

• 2011 Model "920" Serisi halen piyasadaki TFT-LCD kulvarındaki "en iyi" paneldir (2012 lerden de daha iyidir!!)

Fiyatına fazla takılmayın,malum bazı Markalar ile bunu mukayese ettiğim zaman ucuz bile sayılır veya diğerlerinin bazıları
    ise çok pahalı sayılır!
    Ancak 920 leri bazı yerler ise hala çok pahalı satabiliyor,ben bu fiyatları kastetmiyorum tabiki!

46/920 için 4/4,5 kağıt normal fiyattır,ayrıca her şey fiyat da değildir! aldığınız paneli salt fiyatıyla mukayese etmeyin!

++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 SONY 3D TV
    11 yıl önce açıldı
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.dizayndeposu.com/index.php/inceleme/en-iyi-led-televizyonlar-mart-2012 en iy görüntü kalitesi sony de bu kanıtlanmıştır uzman kişiler tarafından da ... sony ye verdiğin paranın karşılığını sonuna kadar alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahataton

selam arkadaşlar 46HX920 yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bir ürün , estetik açıdan da standı ile alırsanız daha şık durduğunu belirteyim ... 3D performansı ve görüntü kalitesinide fazlasıyla tatminkar buluyorum fakat kişiye göre değişebilir , fiyat olarak biraz pahalı olsada bana göre ederini fazlasıyla hak ediyor .almayı düşünen arkadaşlar için sonybizde.com sitesinde 4199 TL ben monolitic stand ile 4500 TL'ye aldım...

http://www.sonybizde.com/SONY-KDL-46HX920-117-cm-46-inc-Full-HD-3D-Intelligent-Peak-LED,PR-92.html

Belirtilen sitede 55"hx920 nin fiyatı 4400 lira ama stok yok :(

• Arkadaşlar ben ürünü enfazla yaklaşık 2-3 ay önce aldım ...
    HX920 şuan piyasada neredeyse yok bildiğim kadarıyla zira ben ürünün kurulumu esnasında sorun çıktığı için değişim talep ettim ve ürün ancak iki hafta sonra elime ulaştı , olanlarda bu fiyata vermiyor bildiğim kadarıyla .linkini verdiğim sitede Resul ÇALIŞKAN bey ile görüşün samimi ve tatminkar cevap verecektir ...Ürünü evinizin neresine koyarsanız koyun farkını hissettirecek kadar estetik ve bir o kadar da işlevsel harika bir panel , kesinlikle tavsiye ederim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.