Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK -- Samsung 77'' S95C Oled TV 195 Dev Ekran ! Satın Al 12 Ekim 2024 23:36 1 1 SATILIK -- Samsung 77'' S95C Oled TV 195 Dev Ekran ! Arkadaşlar herkese merhaba ,Başlıkta da yazdığı gibi oled tv mevcut . Başka bir sistem kurduğum için tv mi satıyorum .En ufak bir kusur sorun problem yoktur . Haziran ayında Ordu Samsung bayiiden alınmadır .Tüm kutu fatura her şeyi durmaktadır . Sıfırı 125 -130 .000 dir komik rakamlar teklif etmeyiniz .Fiyat olarak : 85.000 TL düşünüyorum .İşyerim var komisyon ekleyerek kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz .Ordu - Fatsada ikamet ediyorum .Kutusu durmuyor kargo işi çok zor olur , kesin alacağım derseniz biraz kapora yollarsınız bir şeyler ayarlayıp yollamaya çalışırım en azından . Fiyat : 85000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Philips 5443/70 Latte Kahve Makinesi (Beyaz) + 4 Paket(Kapalı) Tchibo Kahve ! SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında !