Şimdi Ara

Samsung 77s90d Oled tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu gün bu ürünü sipariş verdim . Rating sayfasındaki puanları çok güzel gözüküyordu ondan dolayı tercih ettim . Ayrıca ürünü qd-Oled olarak belirtmişti . Ancak yaptığım araştırmalarda Türkiye de satılan 77 inç olanlarda w-Oled panel kullanıldığını öğrendim . Ben qd-oledlerin daha iyi olduğunu düşünüyordum . İptal mi etmeliyim bu üründeki w-Oled panel iyimidir yani qd olsa daha mı iyiydi sipariş verince böyle bir durum olduğunu görünce tereddütte kaldım . Aynı modeli kullanan varmıdır . Ne dersiniz ne yapmalıyım ? Teşekkürler .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam merhaba,

55 ve 77 inç modelleri WOLED panel sadece 65S90D QD OLED TV
  • İnsanlar bu gibi ufak farklara fazla kafa takıyor woled de kullansan muhteşem görüntü alırsın qd oled de. İade etmeye gerek yok woled devam edebilirsiniz.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Mağaza siparişi diye sıkıntı çıkardılar . (Mağazadan ürün çıkmamıştı başka şubeden bu gün geldi )Tüketici haklarına gidebilirdim ama uğraşmak istemedim . Bundan sonra vatanbilgisayarın mağazalarından asla birşey almıycam . Gidip bakacam beğenirsem Online sipariş verecem . Böyle böyle kayıp ediyorlar fiziki müşterilerini .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Qd oled ile W Oled arasındaki fark hiçte ufak değil. Renk doygunluk seviyorsanız Woled panel sizi tatmin etmez .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.