Şimdi Ara

SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
21.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyon alıcak arkadaşlara tavsiye için bu konuyu açmayı düşündüm umarım yararlı olur.

Televizyonun resimleri bunlar ;

Gözlüğün resimleri bu gözlükten 2 adet hediye veriyorlar ;

Ayrıca gözlüklerde bas çalıştır özelliği var bunu da belirteyim, Mesela 3D bir film seyrediceksiniz gözlüğün üstünde beyaz bir tuş var oraya basarsanız yeşil bir ışık çıkıyor ve aktif olduğunu gösteriyor kapatmak için yine aynı tuşa basmanız yeterli

Televizyonda ses ile komut ve el ile kontrol bulunuyor,
    Örneğin, televizyon kapalı "hi tv açıl" derseniz eğer televizyon açılmış oluyor, elle kontrol ile televizyonun kendi sesini ve kendi dahili uydusunun kanalını değiştirebilirsiniz bunu yapmak için elinizi ekranın üstündeki kameraya denk getirmek yeterli

Genel özellikleri şunlar

Video

1 920 x 1 080 Çözünürlüğü
    3D Hyper Real Engine

Genel Özellik

Samsung 3D mevcut
    AllShare (DNLA ile güç sağlanır)
    Zaman Atlama mevcut
    BD Wise mevcut
    AnyNet+ (HDMI-CEC) mevcut
    Kanal Listesi USB-Clone mevcut
    Otomatik Kanal Arama mevcut
    EPG mevcut
    Teleteks (TTXT) mevcut
    Otomatik Ses Dengeleyici mevcut
    Otomatik Kapanma mevcut
    Saat ve Açma / Kapama Zamanlayıcısı mevcut
    Zaman Ayarlı Otomatik Kapanma mevcut
    Oyun Modu mevcut
    Resim içinde Resim (1 Ayarlayıcı PIP)

Ekran

Ultra Net Panel mevcut

Giriş ve Çıkışlar

HDMI x 4
    Bileşen Girişi (Y / Pb / Pr)
    Dijital Ses Çıkışı (Optik) x 1 (Taraf)
    PC girişi (D-sub)
    CI Yuvası
    Scart x 2
    Kulaklık
    PC Ses Girişi (Mini Jak)

Güç

Energy Efficiency Class : A
    DVI Ses Girişi (Mini Jak) x 1 (PC Ses Girişi için Ortak Kullanım)
    Ethernet (LAN)

Benden bu kadar arkadaşlar yardım edebildiysem ne mutlu bana yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 24 Nisan 2013; 18:04:18 >

• Up e hadi yok mu yorum yapıcak olan ?
  • DOSTUM AYNI MODEL AYNI BOYUT DEĞİŞİMDEN BUGUN GELDİ VE ŞİMDİDE 1 ADEET ÖLÜ PİKSEL ORTAYA ÇIKTIII İNŞLH SNN TVNDE SORUN OLMAZZZ
  • Fiyat ve nereden Alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun bende de 55es8000 modeli var ve çok memnunum formda söylenenlere kulak asmadan gittim aldım gerçekten formda boş şeyler söyleniyor nekadar doğru kadar verdiğimi tv yi aldığımda anladım
  • bendede 7000 modeli var çok memnumum bugun 3d 2 film izledim süperdi buz devri 4 baktım

tek sorun silverlight programı yüklü degil sanırım tivibunun sitesine giremiyorum smarttvden ama lig tv nin digitürkplayı açıyor maçları artık tvden izleyeceğim laptop olmadan birde kurdugum samsung uygulamalarının kullanmadıklarımı nasıl sileceğim boş yer kaplıyor çalışmadıkları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Televizyon alıcak arkadaşlara tavsiye için bu konuyu açmayı düşündüm umarım yararlı olur.

Televizyonun resimleri bunlar ;

Gözlüğün resimleri bu gözlükten 2 adet hediye veriyorlar ;

Ayrıca gözlüklerde bas çalıştır özelliği var bunu da belirteyim, Mesela 3D bir film seyrediceksiniz gözlüğün üstünde beyaz bir tuş var oraya basarsanız yeşil bir ışık çıkıyor ve aktif olduğunu gösteriyor kapatmak için yine aynı tuşa basmanız yeterli

Televizyonda ses ile komut ve el ile kontrol bulunuyor,
    Örneğin, televizyon kapalı "hi tv açıl" derseniz eğer televizyon açılmış oluyor, elle kontrol ile televizyonun kendi sesini ve kendi dahili uydusunun kanalını değiştirebilirsiniz bunu yapmak için elinizi ekranın üstündeki kameraya denk getirmek yeterli

Genel özellikleri şunlar

Video

1 920 x 1 080 Çözünürlüğü
    3D Hyper Real Engine

Genel Özellik

Samsung 3D mevcut
    AllShare (DNLA ile güç sağlanır)
    Zaman Atlama mevcut
    BD Wise mevcut
    AnyNet+ (HDMI-CEC) mevcut
    Kanal Listesi USB-Clone mevcut
    Otomatik Kanal Arama mevcut
    EPG mevcut
    Teleteks (TTXT) mevcut
    Otomatik Ses Dengeleyici mevcut
    Otomatik Kapanma mevcut
    Saat ve Açma / Kapama Zamanlayıcısı mevcut
    Zaman Ayarlı Otomatik Kapanma mevcut
    Oyun Modu mevcut
    Resim içinde Resim (1 Ayarlayıcı PIP)

Ekran

Ultra Net Panel mevcut

Giriş ve Çıkışlar

HDMI x 4
    Bileşen Girişi (Y / Pb / Pr)
    Dijital Ses Çıkışı (Optik) x 1 (Taraf)
    PC girişi (D-sub)
    CI Yuvası
    Scart x 2
    Kulaklık
    PC Ses Girişi (Mini Jak)

Güç

Energy Efficiency Class : A
    DVI Ses Girişi (Mini Jak) x 1 (PC Ses Girişi için Ortak Kullanım)
    Ethernet (LAN)

Benden bu kadar arkadaşlar yardım edebildiysem ne mutlu bana yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

tşkler inceleme için bende bu modeli almayı düşünüyorum ama fiyatın biraz daha düşmesini bekleyecem sanırım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben teşekkür ederim :) Yakında düşer merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Fiyat ve nereden Alınır

Biz teknosadan indirimden yararlanarak almıştık nereden alınır bilemem ama bir araştır istersen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

hayırlı olsun bende de 55es8000 modeli var ve çok memnunum formda söylenenlere kulak asmadan gittim aldım gerçekten formda boş şeyler söyleniyor nekadar doğru kadar verdiğimi tv yi aldığımda anladım

Bencede boş şeylere bakmamak lazım deneyip görmek daha bi iyi oluyor harika bir görüntü kalitesi var :)
  • Televizyonun tazeleme hızı 200 Hz arkadaşlar. 800 Hz dediği CMR değeri. Basit kelime oyunları bunlar. Kıyaslamalarınızı buna göre yapın. Birçok yerde 800 Hz refresh rate diye sallamış çıkmışlar. Gerekli bilgiler ve bazı kıyaslamalar şurada mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_62245778/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cresadur

bendede 7000 modeli var çok memnumum bugun 3d 2 film izledim süperdi buz devri 4 baktım

tek sorun silverlight programı yüklü degil sanırım tivibunun sitesine giremiyorum smarttvden ama lig tv nin digitürkplayı açıyor maçları artık tvden izleyeceğim laptop olmadan birde kurdugum samsung uygulamalarının kullanmadıklarımı nasıl sileceğim boş yer kaplıyor çalışmadıkları için

Buz devri 4 3d çekilmemiş dostum bende baktım çevirmişler sanırım bende digiturk+ var orda 3Digiturk var oradaki filmlerde kaliteyi anlıyorsun yada torrent sitelerinden yeni çıkan 3d filmlere bakıp keyfini katlayabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Televizyonun tazeleme hızı 200 Hz arkadaşlar. 800 Hz dediği CMR değeri. Basit kelime oyunları bunlar. Kıyaslamalarınızı buna göre yapın. Birçok yerde 800 Hz refresh rate diye sallamış çıkmışlar. Gerekli bilgiler ve bazı kıyaslamalar şurada mevcut:

Ben kıyaslamayı kendim yapmıyorum abi samsung'un kendi sitesinden aldığım bilgiler bunlar benim kendim yazdığım şeyler değil

• quote:

Orijinalden alıntı: simanesin

DOSTUM AYNI MODEL AYNI BOYUT DEĞİŞİMDEN BUGUN GELDİ VE ŞİMDİDE 1 ADEET ÖLÜ PİKSEL ORTAYA ÇIKTIII İNŞLH SNN TVNDE SORUN OLMAZZZ

İnş bakalım bir sorun teşkil ediceğini sanmıyorum ama bakalım televizyon daha yeni şuanlık kalite 10 numara
  • quote:

Ben kıyaslamayı kendim yapmıyorum abi samsung'un kendi sitesinden aldığım bilgiler bunlar benim kendim yazdığım şeyler değil

Senin için bir şey söylemedim fakat 800 Hz'nin CMR olduğunun belirtilmesi lazım. Samsung'un sitesinde yazan da Clear Motion Rate olarak belirtilmiş zaten. Bu pazarlama hilesidir. Yani muadil ürün 200 Hz görünebilir, bu 800 Hz deyip geçmemek lazım, onu anlatıyorum. Panel 200 Hz tazeleme hızına sahip.

Bu arada bu televizyona hasta olmuştum Teknosa'da fakat bütçemin çok çok üstünde olduğu için sadece bakmakla yetindim. Alanlar güle güle kullansınlar. :)

• quote:

quote:

Senin için bir şey söylemedim fakat 800 Hz'nin CMR olduğunun belirtilmesi lazım. Samsung'un sitesinde yazan da Clear Motion Rate olarak belirtilmiş zaten. Bu pazarlama hilesidir. Yani muadil ürün 200 Hz görünebilir, bu 800 Hz deyip geçmemek lazım, onu anlatıyorum. Panel 200 Hz tazeleme hızına sahip.

Bu arada bu televizyona hasta olmuştum Teknosa'da fakat bütçemin çok çok üstünde olduğu için sadece bakmakla yetindim. Alanlar güle güle kullansınlar. :)

Kusura bakma abi atarlı çıkış yaptım sanırsam Televizyon hakikatten çok iyi parasının hakkını veren cinsten bi alet diyebilirim güle güle kullanmaya başladık bakalım hayırlısı, darısı senin başına

• teknosa da indirimdeyken ne kadardı, kac ich olanıydı bilen varmı beyler ?
  • quote:

Televizyonun tazeleme hızı 200 Hz arkadaşlar. 800 Hz dediği CMR değeri. Basit kelime oyunları bunlar. Kıyaslamalarınızı buna göre yapın. Birçok yerde 800 Hz refresh rate diye sallamış çıkmışlar. Gerekli bilgiler ve bazı kıyaslamalar şurada mevcut:

Teşekkürler. Resmen boşu boşuna bekliyormuşum fiyatının düşmesini. 800'e takmıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cresadur

bendede 7000 modeli var çok memnumum bugun 3d 2 film izledim süperdi buz devri 4 baktım

Buz devri 4 3d çekilmemiş dostum bende baktım çevirmişler sanırım bende digiturk+ var orda 3Digiturk var oradaki filmlerde kaliteyi anlıyorsun yada torrent sitelerinden yeni çıkan 3d filmlere bakıp keyfini katlayabilirsin :)

tivibuya girmeye çalıştın mı kardeş silverlight programını istiyor onu nasıl yükleyeceğiz flash diske attım kurulumu görmedi versiyon falan mı güncelleyeğiz çözemedim tek sorun o kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

teknosa da indirimdeyken ne kadardı, kac ich olanıydı bilen varmı beyler ?

Teknosada indirimdeyken 3000 Liraydı 46" olanı dostum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.