Şimdi Ara

SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
21.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdllh2345

quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Bu tv için arayıştayım. Fiyatı insin almayı planlıyorum

Burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar

Dostum F8000 serisi henüz Türkiye'de yok sanırsam ama buradan bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm

Bana 46ES7000 lazım :)

• quote:

quote:

quote:

Bu tv için arayıştayım. Fiyatı insin almayı planlıyorum

Burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar

Dostum F8000 serisi henüz Türkiye'de yok sanırsam ama buradan bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm

Bana 46ES7000 lazım :)

En iyisini yaparsın dostum

http://www.teknosa.com/urunler/110012293/samsung-46es7000-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-gozluk

http://www.gold.com.tr/U199306/Samsung-UE-46ES7000-46inc-117Cm-800Hz-3D-LED-TV

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46es7000-fiyati,761285.html

Buralardan bakabilirsin dostum

• ben dün aldım teknosa.com a hafta sonları bakın. geçen hafta 55es8000 3999 tl iken bu hafta 55es7000 3799 idi. 46 olanlarda ise 1 ay kadar önce 46es8000 2800 tl ye kampanyaya girdi. yanlarında 300 tl ve 200 tl hediye çekleride var tabiii...
  • 46ES7000 harika bir tv ancak fiyatı hala pahalı...
  • quote:

46ES7000 harika bir tv ancak fiyatı hala pahalı...

Evet dostum tuzlu bir fiyatı var
  • quote:

quote:

2000'e inerse alacağım aksi takdirde beklemeye devam
  • quote:

quote:

quote:

2000'e inerse alacağım aksi takdirde beklemeye devam

• kapak yok dostum ve sanırım kapağa gerek yok orda anladığım kadarıyla servis geldiğinde evde bulunamadığım için elemana soramadım fakat benim fikrim orda kapak yok.
  • Arkadaşlar peki size bir uzmanlık sorusu şimdi ben bu tvden 5+1 ses çıkışı istiyorum ve bana analog çıkış gerekli tv'nin arkasında optik çıkış gördüm. benim ses sistememim analog ne yapmam gerek ne önerirsiniz varmı böle bi aparat ? şimdiden teşekkürler cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkolikgoki

kapak yok dostum ve sanırım kapağa gerek yok orda anladığım kadarıyla servis geldiğinde evde bulunamadığım için elemana soramadım fakat benim fikrim orda kapak yok.

teşekkür
  • arkadaşlar benim ikizlerim var ve henüz 4 yaşındalar aktif gözlük onlara zarar verirmi pasif al derseniz şu an en iyisi hangisi bana pasif olarak philips iyi geldi metroda 47 pfl 6067 mi yoksa 6097 mi neydi 2099 tl idi ben şimdi ne yapmalı atif olarak 46es7000 düşmesini beklerdken philipsler stokları biterse ne yapacağım kaldım ortada bir yardım edin ne almalı
  • ARKADAŞIM BEN 46ES7000 KULLANMAYA DAHA YENİ BAŞLADIM FAKAT ŞİMDİDEN TATMİN EDİCİ DİYEBİLİRİM PHİLİPS DÜŞÜNMÜŞTÜM BENDE FAKAT SAMSUNG DAHA İYİ BİR FARKLA "AŞŞAĞLIK SERVİSİ" O'DA.TV'Yİ KURMAYA GELMELERİ İÇİN DUA EDİYOSUN RESMEN.
  • quote:

kapak yok dostum ve sanırım kapağa gerek yok orda anladığım kadarıyla servis geldiğinde evde bulunamadığım için elemana soramadım fakat benim fikrim orda kapak yok.

Ya orda kamera ayarlama yeri var orayı zaten o kadar aman aman kullanmıcağımız için kapak konması iyi olurdu bence.
  • quote:

ARKADAŞIM BEN 46ES7000 KULLANMAYA DAHA YENİ BAŞLADIM FAKAT ŞİMDİDEN TATMİN EDİCİ DİYEBİLİRİM PHİLİPS DÜŞÜNMÜŞTÜM BENDE FAKAT SAMSUNG DAHA İYİ BİR FARKLA "AŞŞAĞLIK SERVİSİ" O'DA.TV'Yİ KURMAYA GELMELERİ İÇİN DUA EDİYOSUN RESMEN.

Biz televizyonu aldık, televizyon eve geldi servisiyle beraber ben bir sorun yaşamadım yani.
  • quote:

Arkadaşlar peki size bir uzmanlık sorusu şimdi ben bu tvden 5+1 ses çıkışı istiyorum ve bana analog çıkış gerekli tv'nin arkasında optik çıkış gördüm. benim ses sistememim analog ne yapmam gerek ne önerirsiniz varmı böle bi aparat ? şimdiden teşekkürler cevaplar için

Dostum ben onun için bir kablo satın aldım HDMİ kablosu yerine geçiyor ama televizyondan ses almanı sağlıyor eğer kutuyu bulabilirsem fotosunu filan atarım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

arkadaşlar benim ikizlerim var ve henüz 4 yaşındalar aktif gözlük onlara zarar verirmi pasif al derseniz şu an en iyisi hangisi bana pasif olarak philips iyi geldi metroda 47 pfl 6067 mi yoksa 6097 mi neydi 2099 tl idi ben şimdi ne yapmalı atif olarak 46es7000 düşmesini beklerdken philipsler stokları biterse ne yapacağım kaldım ortada bir yardım edin ne almalı

Zarar vermez sanırsam ama bilip bilmeden konuşmayı istemem zaten o kadar sık 3D film seyretmezsen eğer bir zararı yok benim gözlükleri köşede duruyor arada 3D verilen filmleri izliyoruz fakat bir süre sonra baş ağrısı yapabiliyor dostum. Sen çocuklarının sağlığını düşünüyosun belli ki onlar için en iyisi neyse o dostum pasif gözlükler onlar için iyi bir seçim olucaktır.

• sağol arkadaşım cevap için bana resmi yada kablo ismini bulabilirsen yada nerden aldığını söylersende olabilir. kaça mal oldu sana onuda merak ettim ?
  • teşekkürler şu an internette baktım 47 pfl 6067 kalmış philipste 6907 sini bulamadım bilenler söylesin Lg de de 47 lm760 kalmamış ya 640 var yada yeni moeller 860 da 3200 tl civarında ne almalı acaba
  • quote:

sağol arkadaşım cevap için bana resmi yada kablo ismini bulabilirsen yada nerden aldığını söylersende olabilir. kaça mal oldu sana onuda merak ettim ?

Teknosodan aldık o kabloyu fiyatını tam olarak hatırlamıyorum, kutusunuda sanırım atmış evdekiler
  • arkadaşlar ben de es7000 istiyorum şöyle fiyatları 2300 2500 arası olsun bekliyorum. umarım o fiyatlara stok bulabilirim tabiki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.