Şimdi Ara

SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
21.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alparslanware

Bu tv ile logitech z906 speaker kullanan var mı?
    Deneyim tecrübe paylaşalım.

Optik kablo ile bağlayabilirsin sanırım dostum öyle biliyorum.
  • Optik ile bağladım zaten ama performans ve ayarlar olarak paylaşımda bulunalım anlamında yazmıştım.
    DTs flimlerde bazı sıkıntılarım var o sebeple.
  • Tvnizde kurulu olan uygulamalar neler (samsung apps veya harici olabilir) hangi yazılımları önerirsiniz?
    Örnek vermek gerekirse iptv uygulaması kullanan varmı?
    Tv guide gibi uygulamalar var mı?
    Bendeki tüm uygulamalar çöp o sebeple family story gibi mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gocunmadan çekinmeden aldım.bana göre alabileceğim en iyi seçenek es7000 di ve müthiş memnunum.kaçırılmaz bir cihaz.hele bir de ses sistemi de pioneer olunca offf ki ne offf çok iyi bir 3d deneyimim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: k-edi

Hiç gocunmadan çekinmeden aldım.bana göre alabileceğim en iyi seçenek es7000 di ve müthiş memnunum.kaçırılmaz bir cihaz.hele bir de ses sistemi de pioneer olunca offf ki ne offf çok iyi bir 3d deneyimim var

Evet dostum alalı nereden baksan 1 seneye yakın televizyon hakkını gerçekten çok iyi veriyor, 3D derinliği fevkalade. Ses sistemi Samsung var bende de gayet iyi bir takım oldular.

Bayağı iyi ses veriyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: alparslanware

Tvnizde kurulu olan uygulamalar neler (samsung apps veya harici olabilir) hangi yazılımları önerirsiniz?
    Örnek vermek gerekirse iptv uygulaması kullanan varmı?
    Tv guide gibi uygulamalar var mı?
    Bendeki tüm uygulamalar çöp o sebeple family story gibi mesela.

O uygulamalar televizyonun kendisine eklenmiş uygulamalar dostum. Ben kendi uygulamalarıyla kullanıyorum zaten pek aramıyorum o uygulamaları pek lazım olmuyor açıkçası.
  • ES 7000 de conax modül kullanan varmı , varsa hangi markayı kullanıyorsonuz hızı nasıl
  • samsung ses sistemi bundan sonra hayatta almam.3kez değiştirdim.seninki şansa iyi çıkmış olabilir bak ama samsung ses konusunda çok kötü.o yüzden sesi bilen biinden sony/pioneer/ vs vs tercih ettim.hatta abartmıyorum servisin kapısında ses sistemimi parçaladım kapılarına attım.ama görüntü sistemlerine diyecek laf yok @Slender-
  • quote:

Orijinalden alıntı: k-edi

samsung ses sistemi bundan sonra hayatta almam.3kez değiştirdim.seninki şansa iyi çıkmış olabilir bak ama samsung ses konusunda çok kötü.o yüzden sesi bilen biinden sony/pioneer/ vs vs tercih ettim.hatta abartmıyorum servisin kapısında ses sistemimi parçaladım kapılarına attım.ama görüntü sistemlerine diyecek laf yok @Slender-

Bilemiyorum, ben zaten öyle çok kullanmıyorum ses sistemini cumartesi günleri veya filmlerde açıyorum bazen. Ben ilk olarak Lg'nin bir modelini alıcaktım 1100Watt güce sahip hem LG bu konuda Samsung'a göre daha iyi ürünler çıkartıyor, gittiğim yerde bu üründen ellerinde kalmamış ve bende bunu aldım makul bir fiyata şu anda bir sıkıntısını görmedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: enyontem

ES 7000 de conax modül kullanan varmı , varsa hangi markayı kullanıyorsonuz hızı nasıl

Teledünyayı modülle kullanan yok mu arkadaşlar.....
  • arkadaslar tv nin icinden siyah pille calısan bir yuvarlık gibi kutu cıktı ne işe yariyor???
  • dnmhbrok kullanıcısına yanıt
    Yeni bir kumanda alırsan onu tanıtmaya yarıyor dostum.
  • o kadar gereksiz bir sey icin 4 pillik bisey mi yapmıslar???
    Bana söylenen bu. Ara SAMSUNG'u anlat derdini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Bana söylenen bu. Ara SAMSUNG'u anlat derdini.

Ewrensel kumanda imis. Siz teledunyami kullaniosunuz yoksa baska bisey mi kullaniyorsunuz

Digiturk kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Digiturk kullanıyorum.

Hmm bunu baglayip tek kumanda olarak kullanabilirsin o zmn . Teledunyayi desteklemiyormus

• Benim tahmin ettiğim kutu ise ses ve hareket sensörünü devreye alıyor diye biliyorum. Bende es7000 var.
  • Arkadaşlar bende de SAMSUNG 46ES7000 serisi var sizden bir şey rica edeceğim.
    TV nin ayak aparatlarından biri eksik fotoğrafını koyuyorum.
    Ayak aparatı kullanmayacak olan bana satabilir mi?
    Yada bilgisi olan varsa nereden tedarik edebilirim benimki kayboldu

SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ
    Siyah TV ye bağlanan kapak kayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakaik -- 26 Haziran 2014; 15:48:45 >

• konuyu hortlatmak olcak ama şu an 2000 tl es7000. kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz. görüntü ,akıcılık , maç yayınları, 3d , smart ve usbden film oynatma nasıl acaba ??? menü hızı nasıl
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.