|
SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ (7. sayfa)

-
-
Selam arkadaşlar,
55" ES7000 model tvde kumanda da problem yaşıyorum. Kumanda birden kilitlendi ve sadece açma kapama tuşu çalışıyor. İnternette bazı yapılabilecek şeyler okudum ancak işe yaramadı sorunu yaşayan ve düzeltebilen var mı ? alternatif kumanda öneriniz olur mu ? -
arkadaşlar..ben de samsung es 7000 tv var..
karanlıkta net görülen bulutlanmalar ve yan kasanın yanında ışık kaçması mevcut..garantisi dolmak üzere..garantiye yollasam üst modeklini verirlermi bana..
bu problemden dolayı servisle haşir neşir olan varmı..
lütfen yardım.. -
Merhaba arkadaşlar tv ye 2020 sürüm firmware yükleyen oldumu? -
Benim sorunum şu şekilde, renk ayarlarıyla oynadım.Aslında çok bir sıkıntım yok ancak bu tv bundan daha iyi görüntü verebilir diye düşünüyorum. Fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum tekrar. En iyi görüntü ayarı ne şekilde olmalıdır. Sizin görüntü ayarları nasıl? -
-
Cevap için teşekkürler. Bende arka ışık 14 kontrastta 80 seviyelerinde ancak bu seferde karanlık oldu gibi ... Gerçi şu an satılan ultra Hd tv leri seyrettiğimde de ultra HD görüntüsünü biraz karanlık buldum.. -
Bu cihazı tivibu ıptv ile kullanan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be konuyu açalı 4 sene olmuş ne çabuk geçiyor zaman.
Televizyon taş gibi hala bir sıkıntısını görmedim. -
SAMSUNG 7000 lerde TV den kayıt özelliğini kullanan varmı. Kull. kitabında yazdığı halde ve kumandada kayıt tuşu olduğu halde kayda geçmeden evvel HDD yi formatlamak istiyor. Formatla ya geçtikten sonra formatlamayı yarım bırakıyor. Formatlamayı tamamlamadığı için kayıt yapmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Bu cihazı tivibu ıptv ile kullanan varmı ?
SAMSUNG 7000 lerde TV den kayıt özelliğini kullanan varmı. Kull. kitabında yazdığı halde ve kumandada kayıt tuşu olduğu halde kayda geçmeden evvel HDD yi formatlamak istiyor. Formatla ya geçtikten sonra formatlamayı yarım bırakıyor. Formatlamayı tamamlamadığı için kayıt yapmıyor. -
40ES7000 Kullaniyorum 2013 ten beri ve cok memnunum.
Suan samsungta ve lg de bu kalitede ne panel ne islemci var.
Goruntu kalitesi olsun parlaklik ve renk dogrulugu olsun tasarim olsun suan ki cogu 4K dan bile daha iyi. 2600 liraya filan almistim o zamanlar
Sonuna kadar hakediyor.
Diger televizyonum ise 65uf950v ama cidden bunda daha cok keyif aliyorum. Suan ki samsunglara baktim tirt. Alinacak tek tv su zamanlarda ulkemizde sony dir.
merhaba, smart TV'den YouTube uygulaması kaldırılmış bende. sizlerde durum nedir?
radyo kanalı açıkken hareketli hoparlör simgesini yok etmenin yolu var mı ?
es7000 -
merhaba arkadaşlar bu televizyon dışarıdan güncelleme yükleyen oldu mu? olumlu etkileri neler, yardımcı olur musunuz. -
tv tuner arızası var sanırım menuye gırdıgımde kanal arama kısmı pasıf duruyor bu fonksıyon kunllanılamaz diyor yardımcı olabılecek varmı -
Tv yi samsung da çalışırken almıştım. Hala kutusunda kısmetse mayıs ayında acıp kullanıcam. Ara ara acıp baktıgımda youtube gitmiş. İp tv uygulaması varmı acaba smartip veya ss ip gibi ? Sikayet varda modelle ılgılı cok sıkayet okudum cerceve catlaması ile ilgili.. inşallah böyle bişeyle karşılaşmayız.. cihaz cok iyi hayırla kullansın herkes.. bu arada en son cıhazı actıgımda guncelleme geldı cat kurdu cihaz. Manuel download eden varmı farklı yazılım vs vs.
satın aldığımın 7. ve 8. senesi. hala eve gelenler, "bu 4k tv mi?" diyor. muhteşem bir alet. smart tv si işe yaramaz, wifi bağlantısı çalışmıyor ama görüntü kalitesi öylesine iyi ki hiçbir sorunu göze batmıyor. hem o kadar sene geçti hala taş gibi alet. -
Bizde bu tv yi kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz. Wifi bağlantısı, el ve ses ile komut gibi bazı özellikler pasif hale geldi. Sonradan geldiler ama ekranda düz bir şekilde çizgiler oluştu. Samsung'un uygulama mağazasında hiçbir şey yok. Youtube desteği kalktı. Netflix güya var ama açınca hata veriyor. Biz bu tv yi zamanında bu özellikleri kullanabilmek için aldık. Sonradan teker teker destekler kalkacaksa eğer sırf eski diye ne anlamı var almamızın? Diyecekseniz kaç sene geçmiş üstünden. Normal. Ama bunlar normal değil. Eğer uzun süreli kullanmak istiyorsanız android tvler en mantıklısı. Yeni bir televizyon alsak bile bu samsung olmayacak. Ben aldıktan sonra belirli bir yıl sonra uygulama destekleri çekilecekse teker teker o tv yi almamın bir mantığı yok. O yüzden android tv lere yönelmeniz daha doğru olur.
Merhaba,
Bende 2012 yılından bu zamana 40"ES7000 kullanıyorum.
Tv den memnunum, fakat şu youtube uygulamasının gitmesi çok kötü oldu.
Size Netflix için söylemek istediğim, evet uygulama açtığınızda hata veriyor ama kumandadan bir yolu vardı bunun.
İnanın şu an hatırlamıyorum ama zannedersem donanımhaber de bir arkadaş paylaşmıştı.
Söylediği işlemleri kumandadan yaptığımda netflix kullanılabilir oldu.
Dilerseniz bir araştırın, biz şu an smart uygulamasından netflix izleyebiliyoruz.
Yaklaşık 8 senedir kullandığım tv de arada bir kaç kere renk karışımı olmuştu. Bununda çözümünü tv içinde bir kablonun girişlerinin yerlerini değiştirerek yapanlar olmuş ve bende denemiştim. Sorun giderildi.
Yanılmıyorsam donanımsal olarak bizi sekteye uğratacak sorun bu kablo olacak.
Kabloyuda bir şekilde yurtdışından daha uyguna getirip yedekte bekletmeyi düşünüyorum.
Bu kablo sayesinde de eminim daha uzun süre götürecek televizyon bizi.
Gelen güncellemeyi de yapmıyorum korkudan. Samsung artık yeter yeni tv al deyip güncelleme ile tv de problem çıkartabilir:)
Panelin yanında bendede hafif çatlak yada boya atması gibi bir şeyler oldu ama öyle çok problem yaratacak bir durum değil kendi adıma.
Şuna katılıyorum, hala bir çok tv den daha güzel görüntü veriyor.
Size sadece netflix kullanabiliyoruz diye tavsiye yazmak isterken bir çok şey yadım tv için.
Sağlıklı günler dilerim.
-
disney plus yüklemesimnin bir yolu varmı acaba es 7000 serisi için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X