Şimdi Ara

SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
21.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 46es8000 ve Lg 47lm960v elimde distribitör garantili ve kapalı kutu olarak mevcut.Dileyenler pm yoluyla ulaşabilir.
  • 20 gündür kullanıyorum şimdilik sorun yok.
    Biraz kurcalamak gerekiyor
    özelliklerini ve yaşayabileceğimiz sorunları paylaşalım
    benim tv nin üsteki kameranın arka kısmı açık yani kapak olması gerekir
    diye düşündüm. Sizlerin ki nasıl paylaşırmısınız
  • arkadaşlar 46es7000 ve 8000 serisinde dual olayı varmı oyunlarda ekeranı 2 ye böldüğümüzde lg ve philips gibi gözlük takınca ekranı tam ekran olarak görüyormuyuz merak ettim sammyler 46es8000 bitmiş yada pahalı 7000 de 3000 tl civarı acaba 47lm 760 yada 860 mı alsam son rötüşları yapıyorum ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

arkadaşlar 46es7000 ve 8000 serisinde dual olayı varmı oyunlarda ekeranı 2 ye böldüğümüzde lg ve philips gibi gözlük takınca ekranı tam ekran olarak görüyormuyuz merak ettim sammyler 46es8000 bitmiş yada pahalı 7000 de 3000 tl civarı acaba 47lm 760 yada 860 mı alsam son rötüşları yapıyorum ne dersiniz

Dual play özelliği ne yazık ki yok.
    Tam olarak emin değilim, ancak dual play pasiflere özgü özellik olarak bilmekteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dün aldım tvyi merakla bekliyorum gelmesini golddan 3000tlye aldım. alırken bana ortasında çizik oluşmuş (yani ölü piksellerden bir çizgi) ekran gösterdiler elektrik kesintisinde olma imkanı var diye +3 yıl extra garanti aldım enayi gibi böyle bi olaydan haberi olan varmı veya başına gelmiş olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkolikgoki

bende dün aldım tvyi merakla bekliyorum gelmesini golddan 3000tlye aldım. alırken bana ortasında çizik oluşmuş (yani ölü piksellerden bir çizgi) ekran gösterdiler elektrik kesintisinde olma imkanı var diye +3 yıl extra garanti aldım enayi gibi böyle bi olaydan haberi olan varmı veya başına gelmiş olan ?

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Bende alırken garantiyi uzattım. İyimi ettim bilmiyorum
    Tv gelince üzerindeki kameranın arkası açık mı kapalımı yani kapağı var mı yok mu?
    Benim tv de açık kapak olmalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06DF006 -- 22 Nisan 2013; 17:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Televizyon alıcak arkadaşlara tavsiye için bu konuyu açmayı düşündüm umarım yararlı olur.

Televizyonun resimleri bunlar ;

SAMSUNG 46' ES7000 3D 800HZ FULL HD LED TV KULLANANLAR KLUBÜ

Gözlüğün resimleri bu gözlükten 2 adet hediye veriyorlar ;

Ayrıca gözlüklerde bas çalıştır özelliği var bunu da belirteyim, Mesela 3D bir film seyrediceksiniz gözlüğün üstünde beyaz bir tuş var oraya basarsanız yeşil bir ışık çıkıyor ve aktif olduğunu gösteriyor kapatmak için yine aynı tuşa basmanız yeterli

Televizyonda ses ile komut ve el ile kontrol bulunuyor,
    Örneğin, televizyon kapalı "hi tv açıl" derseniz eğer televizyon açılmış oluyor, elle kontrol ile televizyonun kendi sesini ve kendi dahili uydusunun kanalını değiştirebilirsiniz bunu yapmak için elinizi ekranın üstündeki kameraya denk getirmek yeterli

Genel özellikleri şunlar

Video

1 920 x 1 080 Çözünürlüğü
    3D Hyper Real Engine

Genel Özellik

Samsung 3D mevcut
    AllShare (DNLA ile güç sağlanır)
    Zaman Atlama mevcut
    BD Wise mevcut
    AnyNet+ (HDMI-CEC) mevcut
    Kanal Listesi USB-Clone mevcut
    Otomatik Kanal Arama mevcut
    EPG mevcut
    Teleteks (TTXT) mevcut
    Otomatik Ses Dengeleyici mevcut
    Otomatik Kapanma mevcut
    Saat ve Açma / Kapama Zamanlayıcısı mevcut
    Zaman Ayarlı Otomatik Kapanma mevcut
    Oyun Modu mevcut
    Resim içinde Resim (1 Ayarlayıcı PIP)

Ekran

Ultra Net Panel mevcut

Giriş ve Çıkışlar

HDMI x 4
    Bileşen Girişi (Y / Pb / Pr)
    Dijital Ses Çıkışı (Optik) x 1 (Taraf)
    PC girişi (D-sub)
    CI Yuvası
    Scart x 2
    Kulaklık
    PC Ses Girişi (Mini Jak)

Güç

Energy Efficiency Class : A
    DVI Ses Girişi (Mini Jak) x 1 (PC Ses Girişi için Ortak Kullanım)
    Ethernet (LAN)

Benden bu kadar arkadaşlar yardım edebildiysem ne mutlu bana yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Hocam şahsen kullanıcılar kulübü yapabilirsin :). Cihazda ne gibi aktiviteler yapılabiliyor bunlarıda paylaşabilirmisiniz ? Çarşamba günü kuruluma geliyorlar :). Alırken oyunlar filan denilmişti baya eğlenceli bir televizyon sanırsam ?

• tabiki bakıp sana haber veririm arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

quote:

Televizyon alıcak arkadaşlara tavsiye için bu konuyu açmayı düşündüm umarım yararlı olur.

Televizyonun resimleri bunlar ;

Gözlüğün resimleri bu gözlükten 2 adet hediye veriyorlar ;

Ayrıca gözlüklerde bas çalıştır özelliği var bunu da belirteyim, Mesela 3D bir film seyrediceksiniz gözlüğün üstünde beyaz bir tuş var oraya basarsanız yeşil bir ışık çıkıyor ve aktif olduğunu gösteriyor kapatmak için yine aynı tuşa basmanız yeterli

Televizyonda ses ile komut ve el ile kontrol bulunuyor,
    Örneğin, televizyon kapalı "hi tv açıl" derseniz eğer televizyon açılmış oluyor, elle kontrol ile televizyonun kendi sesini ve kendi dahili uydusunun kanalını değiştirebilirsiniz bunu yapmak için elinizi ekranın üstündeki kameraya denk getirmek yeterli

Genel özellikleri şunlar

Video

1 920 x 1 080 Çözünürlüğü
    3D Hyper Real Engine

Genel Özellik

Samsung 3D mevcut
    AllShare (DNLA ile güç sağlanır)
    Zaman Atlama mevcut
    BD Wise mevcut
    AnyNet+ (HDMI-CEC) mevcut
    Kanal Listesi USB-Clone mevcut
    Otomatik Kanal Arama mevcut
    EPG mevcut
    Teleteks (TTXT) mevcut
    Otomatik Ses Dengeleyici mevcut
    Otomatik Kapanma mevcut
    Saat ve Açma / Kapama Zamanlayıcısı mevcut
    Zaman Ayarlı Otomatik Kapanma mevcut
    Oyun Modu mevcut
    Resim içinde Resim (1 Ayarlayıcı PIP)

Ekran

Ultra Net Panel mevcut

Giriş ve Çıkışlar

HDMI x 4
    Bileşen Girişi (Y / Pb / Pr)
    Dijital Ses Çıkışı (Optik) x 1 (Taraf)
    PC girişi (D-sub)
    CI Yuvası
    Scart x 2
    Kulaklık
    PC Ses Girişi (Mini Jak)

Güç

Energy Efficiency Class : A
    DVI Ses Girişi (Mini Jak) x 1 (PC Ses Girişi için Ortak Kullanım)
    Ethernet (LAN)

Benden bu kadar arkadaşlar yardım edebildiysem ne mutlu bana yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Hocam şahsen kullanıcılar kulübü yapabilirsin :). Cihazda ne gibi aktiviteler yapılabiliyor bunlarıda paylaşabilirmisiniz ? Çarşamba günü kuruluma geliyorlar :). Alırken oyunlar filan denilmişti baya eğlenceli bir televizyon sanırsam ?

Yaparım hocam sıkma canını sen

Cihazın kumandasında şekilli bi "M" yazısı var tam ortasında oraya basıp televizyonun ana menüsüne gidebilirsin. Oradan 3D test videoları var onlara bakabilirsin, Facebook twitter ve youtube girişleri yapabilirsin tabi bunun için internete bağlaman lazım televizyonu sonra "Fitness" bölümü var ordan sabah sporunu yapablirsin, Kids bölümü var be Samsung Apps uygulaması var, Şimdi yeni güncellemesi geldi yaptım TRT, Milliyet , NTV HAVA gibi uygulamalar geldi açıkçası çok kullanışlı bi tv :) Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: 06DF006

quote:

bende dün aldım tvyi merakla bekliyorum gelmesini golddan 3000tlye aldım. alırken bana ortasında çizik oluşmuş (yani ölü piksellerden bir çizgi) ekran gösterdiler elektrik kesintisinde olma imkanı var diye +3 yıl extra garanti aldım enayi gibi böyle bi olaydan haberi olan varmı veya başına gelmiş olan ?

Tv gelince üzerindeki kameranın arkası açık mı kapalımı yani kapağı var mı yok mu?

Kameranın arkası açık bende dikkat ettim ve bi kapak olması iyi olurdu evet.

• quote:

20 gündür kullanıyorum şimdilik sorun yok.

Benim 4 ay oldu gayet memnunum açıkçası bir sıkıntım yok şuan
  • quote:

quote:

quote:

Kameranın arkası açık bende dikkat ettim ve bi kapak olması iyi olurdu evet.

Cevap için teşekkürler.

• quote:

quote:

İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.
  • quote:

quote:

quote:

İnşallah bir sıkıntı yaşamayız.

İnşallah dostum

• arkadaşlar çok kararsızım fiyatlar düştü samsung haricinde 47lm 760-860 philips 47pfl6907 veya 46pfl7007 ile 46es7000 arasında gidip geliyorum aktif gözlük 3D de daha başarılı imiş lg o kadar dikkat etmedim ama philipsle samsungun görüntüsü bana güzel geldi 3000 es7000 binmi alamlı yoksa philips yada lg mi almalı bilemedim birde 3200 tl ye 47lm 960 varmış 1000 hz neyapmalı yardımcı olun ben harici hdd deki mkv de dahil filmleri açsın istiyorum gerçi hometech media playerim var ne tavsiye edersiniz şiddetle ihtiyacım var birde 46 es 8000 de teşhirinin buldum 3000 tl ye ne olur bana yardımcı olun
  • s7000 ile s8000 arasında şu an için bizim farkedebileceğimiz bir fark yok. Zaten skalayı yükseltmeye devam ederseniz f8000 serisi çıktı işlemcisi en iyi doğal olarak en yeni modeli.
    Lg konusunda birşey söylemeyeceğim, standlarda görüntüleri çok güzeldi. Ama ben s 7000 kullanıyorum görüntü oldukça tatmin edici.
    @DAKSİL
  • Bu tv için arayıştayım. Fiyatı insin almayı planlıyorum

Burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyontem

s7000 ile s8000 arasında şu an için bizim farkedebileceğimiz bir fark yok. Zaten skalayı yükseltmeye devam ederseniz f8000 serisi çıktı işlemcisi en iyi doğal olarak en yeni modeli.
    Lg konusunda birşey söylemeyeceğim, standlarda görüntüleri çok güzeldi. Ama ben s 7000 kullanıyorum görüntü oldukça tatmin edici.
    @DAKSİL

Reklamlarda çıkan televizyonu diyosanız evet baya üstün bir televizyon şekli LG televizyonların tipine benzetilmiş ama muhteşem duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

arkadaşlar çok kararsızım fiyatlar düştü samsung haricinde 47lm 760-860 philips 47pfl6907 veya 46pfl7007 ile 46es7000 arasında gidip geliyorum aktif gözlük 3D de daha başarılı imiş lg o kadar dikkat etmedim ama philipsle samsungun görüntüsü bana güzel geldi 3000 es7000 binmi alamlı yoksa philips yada lg mi almalı bilemedim birde 3200 tl ye 47lm 960 varmış 1000 hz neyapmalı yardımcı olun ben harici hdd deki mkv de dahil filmleri açsın istiyorum gerçi hometech media playerim var ne tavsiye edersiniz şiddetle ihtiyacım var birde 46 es 8000 de teşhirinin buldum 3000 tl ye ne olur bana yardımcı olun

3D kalitesini iyi şekilde hissetmek istiyorsan eğer pasif değil aktif gözlüklü olanları tercih edin derim bu konuda 46ES7000 çok iyi diye düşünüyorum dostum, pasif gözlüklerde iyi fakat piksel piksel gibi geliyor sanki görüntü o yanı kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Bu tv için arayıştayım. Fiyatı insin almayı planlıyorum

Burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar

Dostum F8000 serisi henüz Türkiye'de yok sanırsam ama buradan bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.