Bildirim
C
@caca94
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
caca94 · Python altına konu açtı.
4 yıl
TurkTelekom VMG3312-B10B modeme nasıl request modülü ile reset atılabilir ?
Selenium bu işlem için çok ilkel kalıyor ekrana gui ile mouse tıklaması yapıyorum bu yüzden arkaplanda reset atamıyorum.
VMG3312-B10B modeme nasıl request modülü ile reset atabilirim ? Bu modem için uygun değilse reset atabileceğim modem önerecek var mı ?
resetten kastım ip değiştirmek web scraping yaparken kendi modemimi kullanmayı tercih ediyorum..
proxy önerisi yapmayın :) çünkü free proxyler çok yavaş ve çoğu çöp durumda.
from selenium.common.exceptions import TimeoutException from selenium.webdriver.common.by import By from selenium.webdriver.support import expected_conditions as EC from selenium.webdriver.support.ui import WebDriverWait from selenium import webdriver from selenium.webdriver.firefox.options import Options from selenium.webdriver import Firefox from selenium.webdriver.common.keys import Keys from selenium.webdriver.common.action_chains import ActionChains from selenium.webdriver.common.actions.interaction import KEY #Beautiful Soup from bs4 import BeautifulSoup import lxml.html import time import pyautogui def router_reset(): print ("Modem resetleniyor") driver = webdriver.Chrome('C:/Anaconda3/chromedriver.exe') driver.get('http://192.168.1.1/login.cgi') username = driver.find_element_by_id('AuthName') password = driver.find_element_by_id('AuthPassword') login = driver.find_element_by_xpath("//*[@id='login']/fieldset/ul/li[6]/input") username.send_keys("admin") password.send_keys("turktelekom") login.click() time.sleep(1) #Açılan Ekranı Atla Tuşu WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.XPATH,'//*[@id="login"]/fieldset/ul/li[3]/input[2]'))).click() source = WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.XPATH,'//*[@id="network"]'))) #target = driver.find_element_by_id("div2") target = WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.XPATH,'//*[@id="network"]'))) # Create the object for Action Chains actions = ActionChains(driver) actions.drag_and_drop(source, target) # perform the operation on the element actions.click(target) actions.perform() WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.CSS_SELECTOR,'#network-broadband > a'))).click() # burası time.sleep(7) pyautogui.FAILSAFE = False pyautogui.click(770, 488) #WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.CSS_SELECTOR,'#boradbandTable > tbody > tr:nth-child(2) > td:nth-child(14) > div > ul > li'))).click() time.sleep(2) #Uygula Tuşu WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.XPATH,'/html/body/div[3]/div[3]/button[2]'))).click() time.sleep(60) #hover = ActionChains(driver).move_to_element(element_to_hover_over) #hover.perform() print ("60 sn doldu, Koda devam et.") #Modemden çıkış yap WebDriverWait(driver,10).until(EC.element_to_be_clickable((By.XPATH,'//*[@id="logoutName"]'))).click() time.sleep(5) pyautogui.click(625, 648) time.sleep(1) driver.close()Kod
Yığını:
caca94 · Sistem Tavsiyeleri altına konu açtı.
6 yıl
GTX 750 Ti ekran kartı ve i7 2600 için anakart tavsiyesi
|
caca94 · Anakart altına konu açtı.
6 yıl
Gtx 750ti ve i7 2600 için anakart önerisi istiyorum
|
|
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 568 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 568 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları