Şimdi Ara

GTX 750 Ti ekran kartı ve i7 2600 için anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut PC'mi yükseltmek için GTX 750 Ti ekran kartı aldım ama anakartım ile uyumlu olmadıgından kullanamadım. Şimdi anakartı da değiştirmeyi düşünüyorum. Sizden anakart tavsiyesi istiyorum, teşekkürler. Eğer güç kaynağı kötü ise onu da değiştirebilirim.

Sistem özellikleri;
    Intel® Core™ i7-2600
    H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2)
    4 GB DDR3 + 2 GB DDR3
    1 TB SATA 3G (7200 rpm)
    DPS-300AB-61 A 300W
    HP Pavilion p6-2020tr Masaüstü Bilgisayar | HP® Müşteri Desteği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartınız ile nasıl bir uyumsuzluk söz konusuymuş anlamadım.
  • Bu soketin çinden gelme hariç sıfır anakartı yok zaten .2 ci elde 1155 soket bütçene uygun tamir gormemis ne bulursan al.

Oem anakart olduğu için saçmalamıştır. Onun biosunu son versiyonuna güncellemek gerek.

Tom's Hardware Forum
    found fix for hp 3400 gtx gpu problem
    http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2665930/found-fix-3400-gtx-gpu-problem.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Ekim 2018; 16:59:39 >

• Anakartınızın pcı ekspress yuvası yok mu? Yuva var ekran kartı takıp görüntü alamazsanız ekran kartını başka kasada denemenizi öneririm. Anakartın bios ayarlarıı da kontrol edin. Bazı anakartlarda dahili veya harici ekran kartı için seçimler olabiliyor.
  • H61 cipsetlerin çoğunda pci ex 16 slotunun ekran kartını besleyecek watt değerlerini verememesi yüzünden ekran kartini kullanamıyor olabilirsiniz. Gtx750ti ek guc girişi olmayan bi model ve anakarttan yeterli beslemeyi alamıyor. Bu olay başıma iki farklı h61de geldi 3.sunde çözmek için tum bios ayarları driver lar falan her yöntemi denedim olmadı. Bilgisayarci abi anakart bu ekran kartını watt olarak besleyemiyor olabilir deyince jeton düştü ve rx 460i elden çıkardım. Yerine guc girişli gtx960 aldım ve 6pin guc girişi var. Şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum. Bu sorunu ınternette göremedim. Size de ek guc girisli ekran kartı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.