42 bin tl oyun için sistem önerisi
arkadaşım için sistem gerekiyor bütçe 42 bin lirayı aşmayacak şekilde, CS2'de maksimum performans istiyor 240 hz monitöre sahip, kasa lazım, teşekkürler
bedelli gidiş tarihi ertelenir mi?
ben bedelliye başvurmuştum edevlette sevk başvuru tarihi 2 ay 24 gün sonra yazıyor, sevk başvurusuna tıkladığımda bilgileriniz bulunmamaktadır yazıyor burası sanırım 7-15 gün önce açılıyormuş, burası açıldığında karşıma ne çıkacak, askerliği erteleyebilecek miyim?
benim işim sebebiyle askerliğimi 1 ay ertelemem gerekiyor veya kaç gün erteleyebilirsem artık
askerlik şubesini aradım erken gidebiliyormuyum veya erteleyebiliyormuyum diye sordum, erken gidemezsin birliklerin hepsi dolu dendi, e devleti takip et orada açılacak oradan değiştirebilirsin başka bir şey yapamazsın dediler
burada bana erteleme seçeneği sunulmazsa yapabileceğim başka bir şey yok mu veya öncesinde yapabileceğim bir şey yokmu dilekçe vermek gibi vs?
yada hastane raporu alsam heyetemi girmem gerekiyor 20 günlük bir rapor için? eğer öyleyse heyet vermez zaten, o zaman aile hekimi veya hastanedeki bir doktorun verdiği atıyorum 5-10 günlük bir rapor benim işime yararmı?
resmi sitede geç gidilirse ne olacağı yazmıyor, resmi olmayan sitelerde askere geç gidildiği takdirde askerlik süreniz uzar yazıyor, kaç gün geç gitsem sıkıntı çıkmaz?
teşekkürler.
5000 tl bütçe kasa tavsiyesi
şöyle bir sistem nasıl? 4900 tl ediyor, 650w psu çok mu? tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci - 1.149
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart - 676 tl
SanDisk 480 GB SSD - 416 tl
Kingston HyperX Fury 8 GB 3000 MHz - 349 tl
Thermaltake Litepower PS-LTP-0650NPCNEU-2 650 W Power Supply - 445 tl
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası - 316 tl
MSI GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı - 1556 tl
şu sisteme psu tavsiyesi
ram tavsiyesi
|
11.000 liralık sistem tavsiyesi
|
ekran kartı ve ram tavsiyesi
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 17.129 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware