ben bedelliye başvurmuştum edevlette sevk başvuru tarihi 2 ay 24 gün sonra yazıyor, sevk başvurusuna tıkladığımda bilgileriniz bulunmamaktadır yazıyor burası sanırım 7-15 gün önce açılıyormuş, burası açıldığında karşıma ne çıkacak, askerliği erteleyebilecek miyim? benim işim sebebiyle askerliğimi 1 ay ertelemem gerekiyor veya kaç gün erteleyebilirsem artık askerlik şubesini aradım erken gidebiliyormuyum veya erteleyebiliyormuyum diye sordum, erken gidemezsin birliklerin hepsi dolu dendi, e devleti takip et orada açılacak oradan değiştirebilirsin başka bir şey yapamazsın dediler burada bana erteleme seçeneği sunulmazsa yapabileceğim başka bir şey yok mu veya öncesinde yapabileceğim bir şey yokmu dilekçe vermek gibi vs? yada hastane raporu alsam heyetemi girmem gerekiyor 20 günlük bir rapor için? eğer öyleyse heyet vermez zaten, o zaman aile hekimi veya hastanedeki bir doktorun verdiği atıyorum 5-10 günlük bir rapor benim işime yararmı? resmi sitede geç gidilirse ne olacağı yazmıyor, resmi olmayan sitelerde askere geç gidildiği takdirde askerlik süreniz uzar yazıyor, kaç gün geç gitsem sıkıntı çıkmaz? teşekkürler. |
Bildirim