Şimdi Ara

bedelli gidiş tarihi ertelenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bedelliye başvurmuştum edevlette sevk başvuru tarihi 2 ay 24 gün sonra yazıyor, sevk başvurusuna tıkladığımda bilgileriniz bulunmamaktadır yazıyor burası sanırım 7-15 gün önce açılıyormuş, burası açıldığında karşıma ne çıkacak, askerliği erteleyebilecek miyim?

benim işim sebebiyle askerliğimi 1 ay ertelemem gerekiyor veya kaç gün erteleyebilirsem artık

askerlik şubesini aradım erken gidebiliyormuyum veya erteleyebiliyormuyum diye sordum, erken gidemezsin birliklerin hepsi dolu dendi, e devleti takip et orada açılacak oradan değiştirebilirsin başka bir şey yapamazsın dediler

burada bana erteleme seçeneği sunulmazsa yapabileceğim başka bir şey yok mu veya öncesinde yapabileceğim bir şey yokmu dilekçe vermek gibi vs?

yada hastane raporu alsam heyetemi girmem gerekiyor 20 günlük bir rapor için? eğer öyleyse heyet vermez zaten, o zaman aile hekimi veya hastanedeki bir doktorun verdiği atıyorum 5-10 günlük bir rapor benim işime yararmı?

resmi sitede geç gidilirse ne olacağı yazmıyor, resmi olmayan sitelerde askere geç gidildiği takdirde askerlik süreniz uzar yazıyor, kaç gün geç gitsem sıkıntı çıkmaz?

teşekkürler.

• quote:

Soru :
    Bedelli Askerlik celp dönemi açıklandıktan sonra celp tarihini değiştirebilir miyim?

Cevap :
    Bedelli askerlik hizmeti kapsamında temel eğitime tabi tutulacak yükümlülerin celp ve sevk dönemi değişiklik talepleri e-Devlet kapısı “Askerliğim” bütünleşik uygulaması üzerinden “Celp ve Sevk Dönemi / Bedelli Askerlik Celp ve Sevk Dönemi Değişikliği” menüsü altında hizmet vermektedir. Yükümlülerin celp ve sevk dönemi değişiklik talepleri, sadece silahaltına alınacakları yıl içinde olmak kaydıyla ve mevcut temel eğitim planlaması yapılan celp dönemleri için belirlenen kontenjanlar esas alınarak kabul edilmektedir.

Yükümlüler, celp ve sevk dönemi değişiklik taleplerini sevke tabi tutulacakları tarihten 10 gün öncesine kadar ve en fazla üç defa yapabilmektedir. Celp ve sevk dönemi değişiklik taleplerinin e-Devlet üzerinden yapılamaması halinde yükümlüler müracaatlarını en yakın askerlik şubesine yapabilecektir. Yapılan celp ve sevk dönemi değişiklik taleplerinin gerçekleşip gerçekleşmediği “Sınıflandırma Celp ve Sevk İşlemleri” veya “Askerlik Durum Belgesi Sorgulama” hizmetleri üzerinden takip edilebilmektedir.

www.msb.gov.tr
    ASAL MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/SSS/af4dc978-5689-43d8-9b6a-e8093355c801

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.