5-6k 850w PSU Önerisi
Reddit ve diğer forumlarda o kadar çok farklı öneri var ki, kafam karıştı. Aradığım özellikler Atx 3.0 ve Pcie 5 olsun. Sessiz olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?
R5 5600 işlemcim, Corsair 650W 80+ bronze PSU ve mevcutta RX 5700 XT ekran kartım var. Şimdi mümkün olan en az harcamayla 1440P'de en iyi değerleri yakalamak istiyorum. Başlangıçta RTX 4070 alayım dedim. 16k fiyat ve 12GB VRAM ile yabancı forumlarda yerden yere vurulmuş. 20k ile RX 7900 XT alsam PSU yetersiz kalırsa sıkıntı olur ve 20k ile RX 7900 XT için çok giriş seviye . İkinci el almak istemiyorum. Ne yapmalıyım ?
Amazon Yurtdışı Xbox Gamepad Garanti Durumu
Amazon üzerinden vergiyle beraber 1577TL'ye geliyor. Daha ucuz ürün bulamadım. Problem olursa garanti durumu nasıl olur acaba bilen var mı?
Lian Li Lancool 3 vs Phanteks G500A
Beyaz bir kasa alacağım. İki kasa da güzel. Lian li gözüme daha güzel geliyor ama şu an piyasada yok. G500a'da coraxalpha sitesinde ön sipariş alıyor. Sizce Lian li'nin stoklara girmesini beklemeli mi yoksa g500a yı mı almalı mıyım?. Aralarında çok fark var mı?
İşlemci Sıcaklığı Tj Max Değerini Geçerse Ne Olur
Dün işlemcinin termal macununu değiştirdikten sonra pompa fanını takmayı unuttum. Bilgisayar açıldı ve kontrol ettiğimde 97 derece görüp direk kapattım. Pompa fanını takıp tekrardan başlattım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İşlemcim Ryzen 5 5600. Tj Max değeri 90 derece. Şimdi işlemcinin zarar görüp görmediğini nasıl anlayabilirim ?
Aerecool P7- C1 Kasa RGB Sorunu
Merhabalar. Anakartımı ve işlemcimi değiştim. Yeni anakartımın üzerinde ARGB pini olduğundan kasanın RGB kablosunu anakarta taktım. Şimdi burda bir parantez açayım daha önce kasanın RGB ışıkları ve efektlerini kasa üzerinde ki kontrolcüden yapıyordum. Normalde kırmızı, sarı ve turuncu renkler yanıyorken AURA SYNC üzerinden bu renkleri elde edemiyorum. Anakartın üzerinden RGB kablosunu çıkardım. Fakat kasa kontrolcüsü de eskisi gibi düzgün çalışmıyor ve bahsettiğim renkleri yine elde edemiyorum. Üstelik eskiden ışıkları kasa kontrolcüsünden kapatabiliyordum şimdi o da çalışmıyor. Kontrolcümü bozuldu yoksa şerit led mi bozuldu anlamadım.
27" 1440p monitör almak istiyorum. Ekran kartım Sapphire Rx 5700 XT Pulse. Muhtemelen çoğu oyunu 60-90 FPS'de oynayacağım. Benim için önemli olan görüntünün kalitesi. Yani keskinliği ve renk doygunluğu iyi olan, göze hitap eden modeli istiyorum. Sizce hangisini almalıyım ?
İ7 6700k için 500-700 TL Sıvı Soğutma
|
Türk Telekom Bozuk Port Atadı
|
Türk Telekom Var Olan İnterneti Kesmesi
|
Meslek: www.sedatbaysak.com
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 85
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.687 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware