14 Pro Max Kasada Benek Benek Beyaz Leke Sorunu!
Merhaba arkadaşlar, iphone 14 pro max'de oluşan kronik olmasına rağmen hiç bir şekilde dönüş yapmayan apple için çektim. Lütfen videoyu sonuna kadar izleyip diğer mağdur olan arkadaşlarıda bilgilendirmek için beğenebilirsiniz.
Selamlar, 20 gün önce aldığım 14 pro max de şöyle bir şey oldu benek benek hatalar oluştu. Kasanın kenarlarında (köşelerinde değil) beyaz benek benek boya atmaları oluştu. Apple troy mağazasına gittiğimde bana kılıftan olmuş dedi diğeri bilmiyorum dedi henüz belli değil dedi vs vs. Kardeşim şaka mı yapıyosunuz? Bu bi kronik sorun kaç kişi aynı sorundan internette şikayette bulunmuş. Bildiğin kronik bir problem çizik değil düşme yok durduk yere boyası atmış. Bu problemi yaşayan arkadaşlara bir önerim var direk gidin tüketici hakem heyetine şikayette bulunun...
Web Tasarım Konusunda 1 Numarayız!
Merhaba, web tasarımı ve kurumsal web tasarımı konusunda şişli ve istanbul genelinde bir çok bölgede 1 numarayız! web sitesi tasarımı hakkında daha çok bilgi için www.mastertasarim.com adresini ziyaret edebilirsiniz..
|
İlgi Alanları: Yazılım
Profesyonel Kurumsal Web Tasarım, Reklam ve Yazılım Firması |
Profesyonel Kurumsal Web Tasarım, Reklam ve Yazılım Firması |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.012 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları